PARTYINFO

 

REVUE! - DIGITAL MYSTIKZ EDITION

Datum konání:
12.06.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - Nona Café
DJs:
Coki & Mala, Priapus, Franill, Chik, Insane, Stifler Selecta, Dirty Little Toaster
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, první SMS vstupenky za dobrou cenu v předprodeji zde: http://www.smsticket.cz/vstupenky/3997-digital-mystikz-mala-coki-revue.aspx. Pozor! Z důvodů pohodlí návštěvníků a limitů neobvyklého prostoru je kapacita striktně omezena.
 
 
Mala a Coki na další Revue! spolu

MALA - ikona dubstepu současnosti podruhé na půdě Nové Scény Národního divadla v jedinečné divadelní kavárně s výhledem na noční život Prahy. COKI - jednička mezinárodního dubstepu, jehož hyper basový bublátor se stal mateřským znamením dubstepu po celém světě. Stále kopírovaný a nikdy dosažitelný. REVUE! - seriál dubstepových rituálů a electronických hudebních experimentů na mimořádných místech - selekce toho nejlepšího z mezinárodní i domácí nejen dubstepové scény. Premiéra REVUE! byla organizována jako připomenutí 25. výročí Sametové revoluce a stala se jedním z nejkvalitnějších zážitků v historii českého dubstepu. Energie byla doslova dechberoucí a tak je šikovné ji nechat vibrovat dál. Tentokrát v první české společné show ikonického dua Digital Mystikz. Nejlepší jsou, když hrají spolu - skvěle se doplňují!

 

Program:

DIGITAL MYSTIKZ - UK

Duo hudebních producentů (Mala a Coki) z Londýna patří mezi nejznámější producenty a zakladatele dubstepu. Spolu s producentem Loefahem a MC Sgt. Pokesem vlastní hudební vydavatelství DMZ a 10 let organizují historicky nejvýznamnější dubstepovu noc na světě DMZ.

https://www.facebook.com/pages/Digital-Mystikz/103800062991964?fref=ts&rf=111104215580855#
http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Mystikz

MALA (DIGITAL MYSTIKZ - UK)

Respektovaná londýnská legenda, inspirativní hudební producent, DJ a umělec udržující pozitivní dubstepový duch při životě. Mala vydal nejen na svých labelech (dmz a deepmedi) mnoho podstatných dubstepových tracků, bez kterých by byl dnešní dubstep nemyslitelně jiný. Legendární se stalo jeho album "Mala in Cuba" se zcela osobitým a unikátním zvukovým hybridem dubstepu a kubánské hudební tradice. S tímto projektem ve společnosti kubánských hudebníků a zpěváků vystoupil na mnoha významných pódíích po celém světě. Mala je, jednoduše řečeno, Bob Marley mezinárodní dubstepové scény. Do Prahy na Revue! přiletí poprvé zahrát společně se svým "bráchou" Cokim. Můžeme se opět těšit na masážní vodopád pozitivních hlubokých zvuků a frekvencí, který doopravdy všichni potřebujeme. Díky přátelství s pražským Priapem hrál v Praze již sedmkrát a vždy to byla pamětihodná událost. Mala miluje Prahu a Pražané zbožňují Malu. 

Mala - https://www.facebook.com/malamystikz
DeepMedi - https://www.facebook.com/deepmedi

COKI (DIGITAL MYSTIKZ - UK)

Unikátní a velmi svérázná londýnská legenda, hudební producent, jehož vlastní zcela charakteristický "zvuk" se stal pro dubstep typický. Jeho hudba roztřásá speakery, kluby a města po celém světě velmi silně, ale také velmi silně pozitivně - kdyby byly zěmětřesení, hurikán nebo tsunami pozitivní a produkovaly by hudbu, tak by se jmenovaly COKI, vážně! Vlastní také record label Don't Get It Twisted, na kterém vydává svoji a spřízněnou hudbu.

https://www.facebook.com/MistaCokiDmz?fref=ts

VFA

Very Foreign Affairs jsou DJs PRIAPUS a E.S.P., první české dubstepové uskupení, které mělo podstatný inspirativní vliv na vznikající dubstep scénu. 100%.

http://www.veryforeignaffairs.com/

PRIAPUS

Na přelomu tisíciletí se infiltroval jako první cizinec do vznikající scény v Londýně a stal se její součástí. Jádro této spřátelené dubstepové komunity pak představil spolu s E.S.P.im Praze v Cross Clubu na nocích Sound Headquarters a později na vlastních Very Foreign Affairs. Priapus je synonymum pro původní "dubstep vibe" s fyzickomentálním zvukovým poselstvím.

E.S.P.

Původně hrál UK Garage a později tanečnější podobu dubstepu, ale v posledních letech se zcela přeorientoval na vytváření filmového zvuku. Žije a pracuje ve studiích v Londýně. Získal Českého lva za zvuk a letos byl nominován na americkou televizní cenu Emmy Awards. Na Revue! nezahraje, ale přiletí sestavit, zapojit a jemně nastavit unikátní sound system, který se stal synonymem pro párty Very Foreign Affairs a nemá v Čechách obdoby. Uslyšíte a ucítíte poctivý dubstepový zvuk!

WNTGD

Začali svoje mejdany Bublanina, Free Mondays v Roxy, pak se podíleli na facebookový fun page Dubsteblog a jejich mejdanech v Crossu, od kterých se ale později oddělili a založili WNTGD, protože chtěli jít "deep svým vlastním směrem". Před 2 roky spustili svoji sérii mejdanů Konnekt. 

https://www.facebook.com/wntgd


FRANILL

Dubstepu propadl po druhém Sound Headquarters s Malou v roce 2007, o kterém dodnes říká: "to bylo neuvěřitelný slyšet, jak se dá hrát dubstep na soundsystemu nabalováním zvuků, víš co myslím? Nešlo o celý písničky, ale celý všechno dohromady rozebraný".

https://www.facebook.com/franillcz


CHIK (Silhouette)

Je členem Archetyp 51, ale jeho releasy můžeš vidět i na labelech Krmelec Recordings, Endless Illusion nebo io.lab. Jeho produkce i DJ sety se pohybují mezi 128-140 BPM.

https://www.facebook.com/chikstep


DUBSTEBLOG

Začali ujíždět do dubstepu v roce 2009. Po pěti letech ve hře a téměř třech letech na vlnách FM dnes dělají zejména noci Dubsteblog@Cross. 

https://www.facebook.com/DUBSTEBLOG

STIFLER SELECTA

DJ a promotér se slabostí pro původní "dubstep vibes", po letech orientace progresivním underground směrem dnes hraje převážně hlubší a dubwise zvuk.

Poslouchej: soundcloud.com/stifler-selecta.

DIRTY LITTLE TOASTER

Progresivní dubstepový DJ a producent, který sleduje dění na světové underground bass scéně a kombinuje znalost základů s moderním přístupem k věci.

Poslouchej: soundcloud.com/dirty-little-toaster.

DĚKUJEME: Dubstepová scéna v Praze by v současné podobě neexistovala bez dlouhodobé podpory pana Lorenza a jeho Cross Clubu Praha: www.crossclub.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016