PARTYINFO

 

DEEP BEAT AVANTGARDE

Datum konání:
06.06.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Main stage: French Fries (ClekClek Boom, FR), Veit B, AbAb, Sta, Prokta, Eska, PJ
2nd stage: DJ Trax aka Dave Trax, Cashmeer + Skywalker, Lionsdan, Karol Krime
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Avantgardní noc v Crossu ovládne elektronický talent French Fries

Během první červnové sobotní noci představí pražský Cross club zajímavou návštěvu z Francie. Svoji vizi o elektronické muzice přijede odprezentovat spoluzakladatel labelu ClekClekBoom Valentino Canzani aka French Fries...

 

Do svých 14ti let drtil Valentino svůj cit pro rytmus do bicí soupravy a dalších perkusí v domácím studiu, které mu vybudoval jeho otec. Psal se rok 2006 (ano, jeho ročník narození je 1992). O 4 roky později už přidává první zářezy v podobě EP jménem "Arma", vydává pecky jako "Hugz" a "Champagne" a zapisuje se do širšího povědomí jak ve Francii, tak na Ostrovech a v celé Evropě. Největší trhák ale přichází společně s jeho setem v Boiler Room v UK, kde premiérově naservíroval hitovku "Yo Vogue", jež zanedlouho začala rotovat na Rinse FM, a díky které se dostal i do péče samotného Claude Von Stroka, majitele labelu Dirtybird. French Fries se dá považovat za jednoho z největších talentů na elektronické scéně, který toho na svůj věk stihl opravdu hodně a dá se předpokládat, že o něm a hlavně od něj ještě hodně uslyšíme - první příležost pro Prahu přichází už 6. června.



Na sobotním Deep Beat Avantgarde ho doplní ještě lokálové Veit B, AbAb, Sta, Prokta, Eska a PJ. Za zmínku rozhodně stojí i druhé pódium, kde se otočí legenda zlomeného beatu s releasy na Moving Shadow nebo Paradox Music - britský DJ Trax neboli Dave Trax. Všechno podstatné a ještě víc lze najít ve FB eventu.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016