PARTYINFO

 

M5K

Datum konání:
06.06.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
M5K (Voyage Recordings), Dmit.ry, Jorgos
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00
 
 
Australský producent M5K stráví víkend v České republice

Není zrovna na denním pořádku, aby v ČR vystupovali DJs a producenti z daleké Austrálie, která není jenom o Melbourne Bounce, což si mnoho lidí může poslední dobou myslet. Ale to je stejnak úplně jiná sorta, tohle je pro všechny vyznavače "house summer vibes". Tento víkend se totiž do Prahy a Olomouce chystá čerstvá krev, po které milovníci house music, disca a funku po celém světě jdou jako upíři...

 

Začněme ale v krátkosti od začátku. Nejdřív tu byl Andy Hart, taky z Melbourne. Od roku 2009 vydal několik úspěšných desek, žrali ho všichni, spolupracoval například i s Max Graefem. No a jak ten čas plynul, přibývali známosti a tak dále... Zkrátka přišla doba k založení vlastního labelu. A tak v roce 2014 spatřil světlo světa první sborník Voyage Recordings, po kterém se slušně zaprášilo. Následoval neméně vydařený release od kámoše Harvey Sutherlanda. Na těch deskách bylo vše - disco, soul, funk, jazz... Všechny ty fajn věci, co k dobré house music patří - když si představíte horký letní den a párty s kámoši někde venku u vody nebo ve městě.



Třetí release s názvem "Marcy Ave" se zrodil ve studiu mladého producenta M5K, který se právě tento víkend předvede v olomouckém Metru a následně na pražské Náplavce a 2.patře. Svým releasem splnil veškerá očekávání, která fanoušci tohoto labelu mohli mít. Pokud máte chvilku a zájem, můžete si přečíst rozhovor a zároveň poslechnout mix, který byl vytvořen pro celosvětově významný Melbourne Deepcast. ­



M5K se zrovna prvně pohybuje po Evropě a rozhodl se nějaký čas strávit i v ČR a dMIT.RYmu se ho podařilo odchytnout ve správný okamžik (ve skutečnosti mu M5K komentoval boty na Instagramu a v rámci toho vyšlo najevo, že tu zanedlouho bude). A tak ve spolupráci s olomouckými kluky kolem klubu Metro, pražským Jorgosem, Bajkazylem na Náplavce a 2.patrem si tuhle parádu můžete užít se vším všudy, i s tím sluníčkem u vody, jak se psalo výše.

Konkrétně tedy v pátek v Metru, společně s Mickey Deguet & dMIT.RY. Sobotní žár začne kolem páté odpoledne na Náplavce u Bajkazylu v pomalejším rytmu po boku Jorgose a dMIT.RYho. Počasí má být skvělé dle předpovědi, možná až moc. Opalováky s sebou! Tam si budete moci ukořistit i pár volňásků na večerní 2.patro, kde se bude pokračovat do rána.

Vidíme se v záchvatu tance!

Odkazy:

https://soundcloud.com/m5k
https://soundcloud.com/voyage­recordings

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016