PARTYINFO

 

ONE NIGHT

Datum konání:
19.06.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
JOSEF SEDLOŇ, DAN COOLEY

Live:
SONORITY LIVE
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, do 23:00 vstup unisex zdarma
Line-up:
22:00 – 01:00 Dan Cooley
01:00 – 02:15 Sonority live
02:15 – 05:00 Josef Sedloň
 
 
Sonority hostem páteční One Night!

Residentní noc Radia 1 i v červnu představí hudebně propracovanou strukturu, jejíž součástí bude live vystoupení domácího projektu Sonority. Za ním stojí producent a performer v jedné osobě jménem Jan Hanák. V jeho vlastní autorské tvorbě se potkávají elektronické styly oblasti inteligentní taneční hudby s důrazem na melodii, zasněné pasáže a důraz na vysokou kvalitu finálního zvuku.

 

Sonority svou tvorbu vydává na labelech jako TRAUM Schallplatten, Liquid Rec, System Rec, VIM nebo Rune. Pro své live vystoupení na červnové One Night! chystá Sonority cca 75-minutový set.

V rámci noci se za DJským pultem představí i oba residenti One Night! – Josef Sedloň a Dan Walterstein aka Dan Cooley, oba časem po klubech i festivalech prověření DJs Radia 1. Legendární klub Radost FX nedávno prodělal úpravy, které rozhodně přinesou větší pohodlí jeho návštěvníkům. Nezapomeňte na vstup pro všechny do 23:00 zdarma. Těšíme se na vás!

Historie residentní noci Radia - One Night! se začala psát v roce 2007 s tím, že její návštěvníky pravidelně baví vkusným selektem taneční elektronické hudby, včetně remixů a mashupů všeobecně známých, méně známých i absolutně nových skladeb. Postupně se vyprofilovala jako noc, která za dobu svého konání představila historicky zásadní producenty napříč hudebními škatulkami. Jmenovitě to byli například Nick Warren z Way Out West, Spooky, Adam Freeland, Tom Middleton, Dave Angel, The Timewriter, Jimpster, Soul Of Man, Tom Glass, Andre Lodemann, DFRNT, M-Band nebo Throwing Snow. 

set times:

22:00 – 01:00 Dan Cooley
01:00 – 02:15 Sonority live! /www.sonority.cz/
02:15 – 05:00 Josef Sedloň

POZOR!

Stáhni si zbrusu novou aplikaci do svého mobilu a budeš vždy v obraze! 
http://mobileapps.anywhere.cz/download/3505?lang=cs

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016