PARTYINFO

 

THE MISTRESS ALBUM LAUNCH

Datum konání:
19.06.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Spectrasoul (Shogun Audio/UK), Stantha, Kamcza & Ahz, Peejay & Panorama, Danko, HDS
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00
 
 
Spectrasoul nikdy nepodlehli trendům a v červnu budou v Praze

Dříve kralovali minimalistickým polohám drum´n´bassu, dnes jsou z nich šikovní písničkáři. Spectrasoul v Praze hráli všehovšudy jen několikrát a nejnověji se vrací po dvouleté pauze. V rámci turné v pražském Stormu totiž 19. června představí nové album The Mistress.

 

Spectrasoul jsou již roky jedním z předních jmen stáje Shogun Audio, kde vydali řadu klidnějších melodických záležitostí ("Bygones", "Glimpse"), i chytrých deepovějších tracků ("The Tube", "Peninsula", "Organiser").

Spectrasoul

V posledních letech se však posouvají více k tanečnímu liquid funku a cizí jim nejsou ani bootlegy popových skladeb jako "Too Much" od Samphy či "Rolling In The Deep", původně od Adele.

A ačkoliv jejich produkce nikdy nepodlehla trendům, sety hrají rozmanité. Objevíte v nich třeba moderní halfstepové záležitosti i sypající a řezavější skladby. O spectrasoulácké vytříbenosti selekce se ostatně můžete přesvědčit již 19. června v klubu Storm.

Supportovat je tentokrát budou Stantha, Kamcza & Ahz, Danko a zástupci vydavatelství Authentic Music. Jmenovitě Panorama, Peejay a HDS. Očekávat tak lze noc plnou deepovějších rytmů i chytrého liquid funku. Zkrátka pořádnou veselici.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016