PARTYINFO

 

EAST DIVISION VOL. IV

Datum konání:
16.05.2015 - sobota
Místo konání:
Brno - Kabinet Múz
DJs:
BLNDR (FRA)
LUKAS ANK (SK)
FRANCIS CONRAD (AUT)
KEMA (CZ)
Info:
http://facebook.com...
Popis:
Start : 22h End: 06h
 
 
BLNDR: "Největším úspěchem pro mě bylo vystoupení v klubu Tresor..."

Vzácná návštěva dorazí v sobotu do brněnského Kabinetu Múz na už čtvrté pokračování párty East Division. Francouzský DJ a producent s tajemným nickem BLNDR, který se může pochlubit hned několika vinyly v katalogu švédského labelu Hypnus Records, nám těsně před akcí sdělil, jak se s majitelem labelu seznámil, na co je nejvíce pyšný, i jak se do Brna těší. Hezké čtení a rozhodně buďte u toho!

 

Pověz nám něco o sobě, o tom, jak jsi začínal a co tě ovlivnilo...

Jako dítě jsem hrál na basu a kytaru v několika kapelách mých spolužáků a elektronickou hudbu jsme začal produkovat už sám v roce 2007. Zpočátku to byly nejrůznější hudební styly a k technu mě patřičně nasměrovaly v roce 2012 zásadní labely typu Ostgut Ton, Prologue, Avian, Stroboscopic Artefacts a řada dalších.

BLNDR

Jaký byl Tvůj největší úspěch v kariéře?

V tuto chvíli určitě vystoupení v legendárním klubu Tresor, kde jsem zažil opravdu hodně divokou noc s úžasnou energií, a pak také chvíle, kdy byla má hudba vylisována a distribuována mezi lidi tak velkou značkou, kterou label Hypnus rozhodně je...

Jak vlastně k podpisu s Hypnus Records došlo?

Ntogn z Hypnus Records byl mým virtuálním přítelem na portálu SoundCloud, vzájemně jsme si sdíleli muziku a dlouhé měsíce o ní diskutovali. Když label Hypnus vznikl, jednoduše mě kontaktoval s tím, že by rád mou muziku na křídlech Hypnus Records vydal...

BLNDR

Co vlastně víte ve Francii o elektronické scéně v České republice?

Každý Francouz noční život u vás popisuje jako hodně divoké mejdany se spoustou vypitých drinků... Samozřejmě nevím přesně, co mě u vás čeká, ale kdo u vás byl, mluvil s nadšením přesně takhle. :)   

Co ty sám očekáváš od sobotní akce v Brně?

Očekávám, že se setkám se samými fajn lidmi a vnímavým publikem!

BLNDR

Co nám můžeš říct o Tvém posledním počinu "Movement Strobe"?

"Movement Strobe" jde především do hloubky a to ve třech různých provedeních. Ty skladby jsem ale slyšel před vydáním už tolikrát, že je pro mě nyní těžké najít nějaká slova, která by je nějak uchopila. Jediné, čím jsem si jistý, je to, že jde o dobrou muziku. :) A doufám, že to všichni cítí podobně... Nicméně jsem také moc rád, že mou muziku remixoval právě Evigt Mörker, protože jsem jeho velký fanoušek a baví mě jeho tvorba!

Ptal se João Figueiredo v květnu 2015.

foto: archiv

Francouzský DJ a producent BLNDR se představí v sobotu 16. května v brněnském klubu Kabinet Múz na akci East Division vol. IV.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016