PARTYINFO

 

HOUSE 4 ADULTS

Datum konání:
02.05.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Cubik & Face (H4A residents)
Live:
VJ PleiOne
 
 
Květnová edice House 4 Adults již tuto sobotu

Pokud jste se o víkendu namlsali vysokými teplotami a také konečně odhazovali každou zbytečnost vašeho těžkého oblečení, pak vás jistě výhledy meteorologů vůbec nepotěšily... Na všechny z nás bez rozdílu čeká další chladný týden v řadě a na populární líbačku pod třešní prý můžeme zapomenout. Leda, že bychom si vzali deštník... Nám dvěma je upřímně úplně jedno, co budete provádět na 1. Máje, jste přeci dospělí, tak se podle toho zařiďte. Nicméně hned druhý májový večer se s vámi všemi opět rádi uvidíme v naší tolik oblíbené klubovně 2. patro, kde se vždy na šest hodin zastaví čas, svorně se hodíme do pohody a aby těch dvojek náhodou nebylo málo, všechno odpálíme ve 22:00!

 

Náš vzácný dubnový host Hot Coins z Nottinghamu vás rozhodně nenechal v klidu, za což vám patří velký dík, ovšem my jsme ani zdaleka nestihli odehrát všechny ty hudební skvosty, co jsme pro vás měli připravené. Květnový line-up párty House 4 Adults je tedy jasný - za mixážním pultem tentokrát "jen" my dva, tradičné v plné síle a s nu zásobou nu disco a deep house nahrávek, která máte na naší pravidelné noci tolik rádi... Ani tentokrát na vyvýšeném stupínku nebude chybět náš dvorní VJ PleiOne, který pokaždé tak trefně svými tematickými vizualizacemi pokryje bílé plátno tak, aby bylo přátelské i pro ty vaše modré oči.



Pokud si už v dospělosti umíte dvě a dvě spočítat, svou logiku to má. Další prodloužený víkend je na spadnutí a když tomuto počasí nepřeje, pak paty z Prahy rozhodně nevytahujte... Spíše si udělejte s vaší drahou polovičkou hezký den, na který se nezapomíná, a společný večer ve 2.patře pak bude už jen tou pověstnou třešničkou na dortu. Muzika bez agrese, muzika příjemná, stejně tak jako přátelé kolem vás, jež ji budou sdílet spolu s vámi... My se na vás těšíme - tak rádi přesně pro vás, co už ví, zas a znovu hrajeme!    

Cubik & Face

House 4 Adults residents

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016