PARTYINFO

 

OLD SCHOOL TECHNO CLASSICS (HANÁ EDITION)

Datum konání:
01.05.2015 - pátek
Místo konání:
Olomouc - Scube
DJs:
Alleki, Calm, Karbous, Rawent, Ali, Technograndma
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: 80 Kč
 
 
Old School Techno Classics v pátek v Olomouci

Drazí přátelé rovných beatů. Možná jste v poslední době zaregistrovali zvýšený "šum" okolo old school techna. Od loňského podzimu má za sebou ČR hned několik akcí v rámci old school techno tour. Už jsme byli v Liberci, v Pardubicích, v Praze, v Brně... Tato pekelná šňůra se rozpoutala vlivem rostoucí skupiny na facebooku s názvem Old school techno classics, která teď skýtá zhruba 4.200 členů! Smyslem tohoto článku je vlastně naše pozvánka pro vás na další pokračování a to v Olomouci. 1.5. se old school technaři sejdou v klubu S Cube. Čeká tam na vás nejen luxusní line-up, ale i go-go dancers a další vychytávečky. Ale popořadě...

 

Alleki je frajer, kterému bude patřit hlavní čas. Zdá se nám, že se na tohoto pána trošku pozapomnělo a to je škoda. Má za sebou bohatou historii hraní (mimo jiné s bubeníkem Kobylkou, se kterým hraje dodnes) a pořádání kvalitních akcí (Barumba). V roce 2002 Alleki slavil úspěch s kompilací Tribal Instinct. Dalšími v lajně jsou borci z Drtek crew, Calm a Karbous. Můžete se těšit na nálož energického techna.


Alleki

Nad ránem se můžete vyřádit na set domácího Rawenta, který zdaleka nezapomněl, jaké vybrat lahůdky na pořádný old techno set. Line-up pak doplní Ali a Technograndma z Prostějova. Když old school, tak se vším všudy. Na místě vás bude připraveno inspirovat k tanci také několik zkušených go-go dancers, kteří se nehodlají flákat. Bývaly doby, kdy tito umělci něco znamenali, tak vám zkusíme připomenout, proč. :) Pro návštěvníky, kteří se budou schopni prokázat, že přijeli z větší dálky, než 50 km, jsme připravili 20 placek s logem výše zmíněné skupiny na facebooku, diky které nejen tato párty vznikla.

Věříme, že to nebude poslední techno old school mejdan, který navštívíte a to i ze vzdálenějších měst, protože v tom všem nadšení se dálky už nezdají tak nepřekonatelné. Nechte se vtáhnout do magie starých časů, anebo jen zkuste je porovnat s těmi novými!

Moc se na vás těšíme!

Haná edition crew
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016