PARTYINFO

 

TECHNO.CZ & CHAPEAU ROUGE PRESENT TAKAAKI ITOH

Datum konání:
02.05.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Takaaki Itoh, Reznyk, Dialect, Synaptik, Metrio
Line-up:
21:00 Metrio
22:30 Synaptik
00:00 Dialect
01:30 Takaaki Itoh
03:00 Reznyk
 
 
Takaaki Itoh nezůstane v sobotu u mixu sám

Takaaki Itoh si již balí kufry a v sobotu nám pustí novinky ze světa underground techna. Z klubu Chapeau Rouge se tak na jednu noc stane techno stánek se vším všudy. V předešlém článku jsme vám tohoto umělce podrobně představili a nyní se pojďme podívat na zoubek českému supportu...

 

Reznyk

Reznyk je stále aktivním článkem české techno scény, ať už v podobě produkce, pořádání mejdanů nebo DJingu. Jeho akce Techno.cz Night, Fight Night nebo Monobox se podívaly do všech koutů ČR. Na večírcích se ukázala špička domácí scény spolu se zahraničními jmény jako Takaaki Itoh, Radial, Paul Damage Bailey, Luka Baumann, Ancient Methods, Voidloss a další. Současně se převážně věnuje produkci a plánuje vydání nového alba. Dále také zůstává v bookingu serveru techno.cz. Zcela nejčerstvější novinkou je, že s Dialectem postupně oživuje projekt Padrť, kde se jedná o kombinaci padajících jeřábů na právě projíždějící nákladní vlaky, v obou směrech prošpikované efekty. :)

http://www.techno.cz/clanek/46152/reznyk-namichal-novy-set-demolition-households
https://soundcloud.com/reznyk-david-pultar
https://www.youtube.com/watch?v=YeKygMEO-XQ


Dialect

Pražský DJ Dialect začal poprvé koketovat s gramofony v roce 2001. Tehdy se coby mladý nadšenec elektronické hudby rozhodl přihlásit do pražské školy pro DJs LIVC, aby se zde seznámil se základy mixu. Kontakty z LIVC a vystupování po pražských klubech se staly branou do dalších klubů mimo Prahu a do dnešní doby jste ho měli možnost slyšet a vidět hrát už téměř ve všech známějších klubech po celé ČR, stejně tak jako i na některých významných letních festivalech, např. Summer of Love 2007 a 2008. Velkou ctí pro něj byla šance zahrát si po boku takových jmen světové taneční scény jako např. Paul Damage Bailey, The 65D Mavericks, Luka Baumann, Grovskopa, Charlton, Christian Vogel, Proket, Forbidden Society, Gein, Prolific, Frenzy/Lollita, Shade aka Gasmask71.



http://technokracie.org/
https://www.youtube.com/watch?v=Xg8_HQXuQVQ


Synaptik

Hudební eklektik a nadšený sběratel vinylů, který se pohybuje od ambientu a filmových atmosfér, přes veselejší deep house a nu-disco až k hutnému technu. DJingem se zabývá od roku 2010. Stojí za dramaturgií úterních nocí SPIN v pražském klubu Chapeau Rouge a pro známé a kamarády organizuje letní mikrofesťák Cesta z města v Kytlicích u rybníka. V jeho setech můžete počítat s pečlivým výběrem tracků i citem pro aktuální atmosféru.

https://soundcloud.com/synaptik80


Metrio

Metrio se kamarádí s gramofony od roku 2006. Jeho hlavní zbraní je minimal techno, ale rád zabrousí do elektrobeatu a techhousu. Můžete ho spatřit a slyšet v klubu Bastion 35, kde dlouhou dobu působíl jako rezident tamních večírků. K oblíbeným producentům patří Jeff Milligan, Rich vom Dorf, John Gaiser, David Last, Sr.Click, Pan-Pot a další. 

https://soundcloud.com/djmetrio

 
Legendární Takaaki Itoh v květnu v Praze

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016