PARTYINFO

 

TECHNO.CZ & CHAPEAU ROUGE PRESENT TAKAAKI ITOH

Datum konání:
02.05.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Takaaki Itoh, Reznyk, Dialect, Synaptik, Metrio
Line-up:
21:00 Metrio
22:30 Synaptik
00:00 Dialect
01:30 Takaaki Itoh
03:00 Reznyk
 
 
Takaaki Itoh nezůstane v sobotu u mixu sám
Legendární Takaaki Itoh v květnu v Praze

Po úspěšných techno.cz eventech v Chapeau Rouge pro vás máme lahůdku. Představí se japonský techno DJ a producent Takaaki Itoh, který dnes patří ke klasikům underground techna...

 

Počátkem 90. let, kdy se na japonské taneční scéně začíná čím dál více prosazovat nový styl – techno – si ho Takaaki zamiloval natolik, že začal se svými kamarády pořádat vlastní techno párty na severu Japonska. Psal se rok 1994 a jeho párty se díky kvalitním line-upům a propracovanosti stávají čím dál tím populárnější. Roku 1996 už mu nestačí jen hrát na párty, ale Takaaki má stále větší chuť produkovat i vlastní tracky. První, kdo mu tehdy nabídl pomocnou ruku, byl anglický label Electracom, na kterém začala jeho produkce vycházet. Diky Electracomu tak mohl Takaaki slyšet svoji hudbu poprvé z vinylu a to byl okamžik, na který nikdy nezapomene. Jeho desky se začínají objevovat v aktuálních TOP žebříčcích světových DJs.



Evropský debut si Takaaki odbyl u našich sousedú na Slovensku v roce 2000 a svým neotřelým soundem si v Evropě vydobyl pozici jednoho z nejrespektovanějších japonských techno DJs. Od roku 2001 dostává četné nabídky z evropského kontinentu a od té doby se Takaaki představil u nás na Cosmic Tripu a Svojšicích, dále pak na The Darkside v Anglii, MTW v Německu, Awakenings a Reactor v Holandsku, Mayday a Sziget v Maďarsku, na španělské La Real a Code, Boomerangu na Slovensku, na Projektu v Belgii, a na dalších akcích v Bosně, Bulharsku, Chorvatsku, Polsku, Portugalsku, Srbsku, Slovinsku a dalších.



Koncem roku 2005 už čítá jeho produkce přes 50 tracků na několika evropských labelech jako Sheep, Tsunami, Warm Up, Theory, MB Selektions, Integrale Muzique a dalších. Krom své vlastní tvorby se Takaaki věnuje také remixování skladeb od lidí jako Gennaro Le Fosse, Oscar Mulero, Christian Wunsch a dalších. K již zaběhnutým DJským destinacím v Evropě a Asii se přidávají další nabídky na hraní z Jižní Ameriky, Austrálie, Spojených států a Kanady.


Takaaki Itoh - Insistence

http://www.youtube.com/watch?v=B1sQ4vcFPPI


Takaaki Itoh - Two Way

http://www.youtube.com/watch?v=a6QYRajhoh8


http://www.takaakiitoh.com/

http://www.chapeaurouge.cz/

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016