PARTYINFO

 

WONDERLAND INDOOR SESSION

Datum konání:
07.05.2015 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Vila Štvanice
DJs:
20:00 Curfew
21:30 Yadel
23:00 Philip Tbc
00:30 Yosi Horikawa (JAP)
02:00 Forma
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
od 20:00 vstup 150,- / 6E
 
 
Yosi Horikawa v květnu na Štvanici

Přijměte pozvání na jarní klubovou předzvěst multižánrového DIY festivalu Wonderland, který se už několikátým rokem objevuje v areálu lesního zátiší obce Brniště u České Lípy. Jednou z našich nepsaných tužeb je představování zajímavých interpretů, jejichž hudební svět je jen těžko zaměnitelný. Z tohoto důvodu jsme velice potěšeni, že jsme přichystali večírek s účastí japonského zvukového experimentátora, Yosi Horikawa.

 


Jeho hudba vychází ze zvuků, se kterými se denně setkáváme doslova na každém kroku. Poskakování ping-pongového míčku, větrná šelest, nebo útržky rozhovorů kdesi ve veřejném prostoru, objevují se v jeho produkci precizně zmodulované v jedinečné zvukové koláži. Tepající samurajské perkuse, jež dodávají jeho skladbám patřičný rytmický základ, vkusně doprovází všemožné zvukové experimentování. Právem se tedy v minulých letech dostal, tento na ostrově Honšů usazený producent, do hledáčku těch nejvěhlasnějších světových festivalů jako jsou Sonar, či Mutek. V roce 2011 byl také účastníkem Red Bull Music Academy a v květnu se poprvé objeví i u nás, v pražské VILE Štvanice.
O český support se postará Philip TBC se svým autorským setem, dvojice popražtělých ostravarů Yadel a Forma z lenošivého Lazytempo.cz. Nakonec ani pseudožurnalistní Curfew nesmí chybět stejně jako mistr vizuálu Zenit z OKO3. Doufáme, že Vy také ne!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016