PARTYINFO

 

SETY.CZ 8. ANNIVERSARY

Datum konání:
13.06.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Nickbee, Parallel Activity feat. MC Kryptomedic, Jullian Haffner, Fatty M, Halbax, Kan-Jacca, Ozone, Zwooky, Ljuk-M, Neighbour, Chuck, Sewwa & Emzac, Skáčko
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
Start: 20:00 Vstup: 100 Kč
 
 
Julian Haffner: "Přijde mi, že se poslední pomyslné žánrové hranice bourají..."
Sety.cz - Jsme zase o rok starší. Už je nám 8 let!

A jak je zvykem, bude se slavit! Narozeninový mejdan tentokrát proběhne v pražském Cross Clubu, kde na dvou stagích vystoupí pěkná řádka djs včetně tří zahraničních hostů, které jste v Praze dosud neměli možnost slyšet!

 

Zlámaná stage

 

Z Ukrajiny k nám poprvé zavítá DNB producent a dj NickBee, který svou kariéru odstartoval již v deseti letech a netrvalo dlouho, aby svůj talent dostal i daleko za hranice. V současnosti patří ve své zemi mezi špičku a svou produkci vydává na labelech jako Invisible, Dispatch, Eatbrain, Icarus Audio a u mnoha dalších předních světových vydavatelství.

 

http://www.youtube.com/watch?v=WP-w46N32Iw

 

Parallel Activity si k sobě po úspěšném vystoupení na festivalu Let It Roll 2014 opět přizvali stále populárnějšího amerického MC Kryptomedica, který byl opakovaně nominovaný jako nejlepší newcomer MC v anketě Drum&bass Arena Awards 2013 a 2012. Letos ho čeká několik releasů na světoznámých labelech Virus, Eatbrain a Blackout Music NL a vy se tak můžete těšit na dub verze, které budou součástí jejich speciálně připravovaného neuro/deep setu.

 

http://mp3.sety.cz/parallel-activity-let-it-roll-2014-mix-mp3.html

 

O masivní český support se postará ze stáje Sety.cz kromě Parallel Activity ještě dj Halbax, nová posila Sewwa & Emzac a našimi hosty budou “underground lady” Kan-Jacca (Bassistaz), Ozone (Poison Apple, DnB Fever) a Skáčko (Drumbassterds.cz).

 

Rovná stage

 

Rovné stage slibuje rovněž delux zážitek. Uslyšíte zde především aktuální house a tech-house.

Máme velkou radost, že u nás poprvé můžeme přivítat producenta a dje Juliana Haffnera, německou rising star na poli tech-housu, který svou hudební kariéru započal již ve svých šestnácti letech. Debutového alba se dočkal ve svých osmnácti letech na labelu Zaubermilch Records a další releasy následovali na labelech Doppelgaenger, Mensa Edition či Muenchen.

 

http://soundcloud.com/julianhaffner/julian-haffner-dani-tanzt

 

Českému supportu bude vévodit skvělý DJ Fatty M, rezident klubu Roxy a jeden ze strůjců unikátního konceptu KOM!KS Warehouse party & Art exhibition.

 

http://www.youtube.com/watch?v=Lk7EfPeAmtk

 

O zbytek dobré zábavy se postará DJ Zwooky, člen pražských Tektoys.org, nová posila stáje Sety.cz dj Ljuk-M a hosté djs Neighbour a Chuck (EKG crew).

 

http://soundcloud.com/zwooky/zwooky-tektoysorg-mix-in-palac-akropolis-010814

http://mp3.sety.cz/neighbour-housky-mp3.html

https://www.mixcloud.com/lukasljukm/

 

Jelikož chceme dát příležitost se předvést i talentovaným a ne zcela známým djs, rozhodli jsme se uspořádat dj contest, jehož vítěz bude otevírat hudební produkci na zlomené stagy.

 

Zde zatím můžete nasát atmosféru z oslavy našich 2. narozenin v Retro Music Hall v roce 2009 - https://vimeo.com/3475150

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016