PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
23.04.2015 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Myclick aka DJ Face (techno.cz), Airto, Eva Porating (Radio 1)
Popis:
vstup: zdarma, start: 20:00
 
 
Čtvrteční Unplugged přeje odvážným

Tak jak? Dlouho předlouho nehodlala paní Zima ustoupit ze své nadvlády, až jsme se, stejně tak jako každý rok, konečně dočkali... Oči jsou teď každé ráno už zase přikovány ke rtuti teploměrů a další a další stupínek směrem vzhůru je vítán se spokojeným úsměvem. U vody už to nebude tolik bolestivé, k vodě se opět začneme těšit, a tam pod Štefánikův most, kde se dějí již od čtvrtka velké věci, obzvlášť... Právě zde se nechává vltavskou hladinou olizovat prvotřídní párty škuner House boat U Bukanýra a každý čtvrtý čtvrtek v měsíci se zde koná akce s názvem Unplugged, co přeje všem odvážným hráčům a ještě odvážnějším tanečníkům. Koho tedy na palubě přivítáme tentokrát a v jakém pořadí?

 

Pár minut po osmé si tu začne svá fidlátka rozbalovat již dobře sehraná dvojka DJ Face a MC Manda, aby si přímo na místě vyzkoušela zbrusu nové desky a zbrusu nové rýmy. Na programu večera bude klasický jam, kdy ani jeden z nich neví, kam se během těch tří hodin posunou, co všechno si osahají a jak na jejich nu disco a deep house set publikum zareaguje... Rok co rok vítáme na Unplugged s otevřenou náručí tolik vyhraného DJe Airta,  který si pokaždé pro tuto výjimečnou příležitost na palubu bere pouze skladby, v nichž je už jednou provždy otisknuta broken beat rytmika a které jinde roztáčí jen zřídka. A že se jich za ten rok zase urodilo - máte se rozhodně na co těšit! Finále dubnového dílu pak bude patřit mladé usměvavé dámě, kterou můžete slýchat každý druhý pátek v noci na notoricky známé frekvenci 91,9 MHz. Eva Porating na rozpustilou hru krátce po jedné hodině ranní naváže s UK garage, aby se posléze pochlubila i svou deep tech house selekcí, která Bukanýru už tolik let tolik sluší...

Ano, také 23. dubna roku 2015 bude pro vás připravena pestrá paleta stylů, na níž se tak skvěle tančí, u níž se tak skvěle povídá a která se tak skvěle poslouchá... Každý z hráčů se zde představí v tak trochu jiném světle a každý se tu blýskne muzikou, kterou si nechává většinou sobecky pro sebe. Čtvrtky se zde stávají ideálním meeting pointem v přátelském prostředí bez dlouhých čekacích dob, tak si sem také vy klidně domluvte rande... Ten pohled na třpytící se hladinu je vážně k nezaplacení, přičemž ani na to vstupné se v tento den nehraje! 

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 28. května 2015 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Daho (Nula 2) a Synaptik.

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016