PARTYINFO

 

INNER CITY 02

Datum konání:
10.04.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - Nona Café
DJs:
Jay Rome (Blu Saphir, DE), Paul SG (Jazzsticks Recordings, AT), Theya (Liquid D&B / Bassistaz), Rudeboy (Shadowbox / Radio 1), Nitrous (Volnej Průběh / Radio 1), AhZ (Volnej Průběh / Narovinu Zlomenej podcast), Annita (BasSistaz / BassPort FM)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 90 Kč
 
 
V Café Nona u Národního zahrají Jay Rome a Paul SG

Přední postavy liquid drumandbassu dorazí na druhé vydání večera Innercity. V Café Nona hned vedle Národního divadla vystoupí 10. dubna rakouský DJ a majitel zavedeného vydavatelství Blu Saphir Jay Rome a známý rakouský producent Paul SG. Posledním hostem se stala DJka Theya z Liquid D&B crew.

 

Jay Rome v Praze oslaví desáté výročí fungování svého labelu Blu Saphir. Za tu dobu se značka stala respektovanou platformou pro melodický a funky drumandbass. Vedle zavedených jmen jako Bungle, Enei či Muffler se na ní objevili noví talenti jako Contour, Kaleb či Blue Motion. Jay Rome navíc patří ke zkušeným selektorům s přístupem k těm nejčerstvějším trackům, který si zahrál v klubech po celém světě.

Úspěšné vydavatelství Jazzsticks Recordings vede i zkušená soulful drum'n'bassová hvězda Paul SG. Jeho tvorbu si oblíbil sám LTJ Bukem a to tak, že mu několikrát vydal skladby na své kultovní značce Good Looking, smíchal také set pro světoznámý klub Fabric, v němž si také zahrál. Kromě releasů u vlastního vydavatelství Paulovi vyšly skladby i na značkách Liquid V, Celsius či Basswerk.

PAUL SG - Shadowbox @ Radio 1 Guestmix by Shadowbox @ Radio1 on Mixcloud

DJka Theya se podílí na pořádání večírků v pražském klubu Cross v čele s párty Liquid Flights, na níž si dosud zahráli třeba dBridge, Calibre či Lenzman. Objevuje se však ve většině pražských klubů. Za mixem se zaměřuje na melodické a deepové odnože drumandbassu, zároveň si potrpí na hutnou bassovou linku. Theya je také členkou známe DJane crew Bassistaz.

Line-up doplní rezidenti večera Annita, Rudeboy, AhZ a Nitrous. Vstupné na večírek v útulných prostorách Café Nona s výhledem do Národní ulice stojí 90 korun, začíná ve 22 hodin.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016