PARTYINFO

 

FUTURE SOUND OF EGYPT

Datum konání:
28.08.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - Forum
DJs:
FERRY COSTEN, ALEX DI STEFANO, ALY & FILA, ARCTIC MOON, INDECENT NOISE, DRIFTMOON, THOMAS COASTLINE, FERRY TAYLE, DAN STONE, JOHN O’CALLAGHAN, MARK SHERRY, MOHAMED RAGAB, WILL ATKINSON
Speciální host: ROXANNE EMERY LIVE
Info:
http://www.btl-agency.cz
Popis:
start: 18:00 konec: 06:00
 
 
Future Sound Of Egypt v srpnu v Praze

Na konec srpna si pro Vás BTL Agency připravila skutečnou hudební láhůdku a z Prahy udělá jednu z mála zastávek k výroční show Future Sound of Egypt se speciálním číslem 400! Přesně po dvou letech si tak fanoušci této oblíbené rádiové show budou moci vychutnat atmosféru starého Egypta s nejzvučnějšími zahraničními i tuzemskými DJs.

 

 

Oblíbenou rádio show, kterou od roku 2009 vysílá z Egypta každé pondělí známá dvojice ALY & FILA, poslouchají pravidelně statisíce posluchačů z celého světa. BTL Agency si nesmírně váží toho, že opět dostala důvěru uspořádat FUTURE SOUND OF EGYPT v Praze, kde tentokrát promění prostory Forum Karlín ve starobylé místo, jehož mystickou atmosféru podpoří show Starověkého Egypta a účast světových jmen, které si ALY & FILA povolali. 

Kromě samotných ALY & FILA se fanoušci mohou těšit na jedno z nejzvučnějších jmen posledních let, kterým je FERRY COSTEN, na irského autora mnoha hitů  Johna O’Callaghana. V exkluzivním B2B setu pouze pro pražskou show se představí Arctic Moon a Indecent Noise. Mezi další jména, která zpestří tento tajuplný večer bude patřit francouzský Ferry Tayle, z Velké Británie Dan Stone, veterán Tech-Trance Mark Sherry, italský matador Alex Di Stefano, rostoucí hvězda Will Atkinson, nadaný Mohamed Ragab a chybět nebudou ani miláčci domácího publika Driftmoon a Thomas Coastline, kteří se představí ve speciálním B2B setu. Úžasná atmosféra celého večera bude podtrhnuta nádherným zpěvem Roxanne Emery, která se v České republice představí poprvé. Celá show bude podpořena mohutným technickým supportem z dílny Ministry Rental.



Vstupenky jsou k dostání od 590CZK na adrese www.ticketstream.cz/fsoe

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016