PARTYINFO

 

BE AT: CHRISTIAN VANCE & MIKE CALLANDER

Datum konání:
21.03.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Christian Vance & Mike Callander(Haul, Melbourne), Schwa, Ark
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstupné 100,- / 50,- s rezervací na mailu contact@beefrecords.net
 
 
BE AT: Christian Vance & Mike Callander tuto sobotu v Chapeau Rouge

Pravidelná noc BE AT: pod křídly DJs Schwa a Ark se znovu hlásí o vaší pozornost. Tentokrát vás krom zahraničních hostů z daleka čeká i oslava narozenin. Ti, kteří Michala Schwa znají blíže už tuší, že to bude divoké.

 

 

Čas plyne, každý stárné, sbírá zkušenosti, obklopuje se podobně smyšlejícími lidmi…no abychom to nenatahovali nějakým filosofováním o věku - zkrátka Michalovi aka Dj Schwa aka 1/2 Shades of Gray aka Mr. Beef records bude třicet a bude slavit v residentním klubu Chapeau Rouge. Sekundovat mu bude jako obvykle kolega Dj Ark a popřát mu přijedou i dva hosté z Melbourne (Austrálie) - Christian Vance a Mike Callander.

Oba hosté patří k dobře známým australským jezdcům, kteří zároveň vedou svůj label Haul Music, jehož releasy jsou supportovány top jmény celosvětové klubové scény jakými jsou například Len Faki, Deetron, Danny Tenaglia, Deepchild a spousta dalších. Už z toho je jasné, že se kluci pohybují na pomezí house a techna, například o Christianově debutovém EP bylo na Clone Records kdysi prohlášeno: "New, powerful take on classic Detroit techno". Dál nechme mluvit hudbu samotnou:

 

 

 

 

https://soundcloud.com/christian-vance

https://soundcloud.com/callander

 

No a jelikož by Michal rád měl co nejvíce znamých tváří na placu, tak vám dává možnost si rezervovat levnější vstupné (50CZK). Stačí napsat na contact@beefrecords.net něco hezkého a máte vystaráno.

Podporuje Club Mate.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016