PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
26.03.2015 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Myclick aka DJ Face (techno.cz), d.MIT.RY (Neo Violence), Ol-WIZ
Popis:
start: 20:00, vstup: zdarma
 
 
d.MIT.RY a Ol-Wiz historicky poprvé hosty párty Unplugged

Tak jak? Přestože jsme tady v matičce stověžaté letos zimou příliš netrpěli, teď už netrpělivě vyhlížíme poskakující rtuť teploměru a každý ten nesmělý sluneční paprsek přijde zejména v pravé poledne vhod... Než vypukne jaro se vší parádou a ulice opět rozkvetou, musíme se opět zahřát vlastními silami a věřte, že i nyní v březnu vám bude u vody nejlépe. Nasměrujte vaše kroky pod Štefánikův most! Právě zde totiž kotví legendární House boat U Bukanýra, který se nedávno dočkal hned několika zásadních úprav ku prospěchu všech party people a vy se tu budete cítit jako v té pověstné bavlnce... A kdo vám k tomuto pocitu bude vyhrávat ve čtvrtek 26. března? Na párty Unplugged se již tradičně představí rezidentní dvojka DJ Face a MC Manda a v rolích vzácných hostů tentokrát d.MIT.RY a Ol-WIZ. Máte se na co těšit – tahle noc bude opravdu barevná!

 

Klika cvakne a dvéře poletí přesně ve 20:00 a tradiční úloha zahřívačů parketu opět na celé tři dlouhé hodiny připadne dvojici DJ Face a MC Manda. Oba ty začátky milují, oba jako zkušení stavbyvedoucí kostičku po kostičce pospojují atmosféru na nejlepší párty bárce v Praze a protentokrát vsadí na tech house a acid house, přičemž sametový vokál dodá těm zbrusu novým dvanáctipalcovým plackám další rozměr. Vyzkoušeno, potvrzeno! Jen pár minut po jedenácté hodině se na vyvýšený stupínek postaví sám pan majitel domácího labelu Neo Violence, jemuž opravdu jen zcela výjimečně nějaká ta kvalitní skladba napříč žánry proklouzne mezi dlouhými prsty... A podle toho také jeho set bude vypadat. Tedy spousta stylů pod jednou střechou, spousta energie, spousta dobré nálady a tracky, které rozhodně nezní na každém rohu. Obdobně je tomu u dalšího mladého pána na holení. Ol-WIZ svého drahého kolegu vystřídá kolem jedné hodiny ranní a úspěšně dovede březnový díl do finále s výtečnou selekcí muziky, která se dá jen stěží uchopit.

Nezapomeňte, že čtvrtek platí na Bukanýru za ideální meeting point s těmi, které jste už dlouho neviděli. Na drinky zde nečekáte, pohodlné sedačky vám umožní zasvěcené debaty na věčné i vděčné téma: Taneční hudba v Čechách a na Moravě, na parketu to bude určitě bez strkání a ráno zajisté vyrazíte ku domovu s čistou hlavou. Važte si toho!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 23. dubna 2015 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Airto a Eva Porating (Radio 1).

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016