PARTYINFO

 

TECHNO ANIMALS

Datum konání:
20.03.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - Magnum
DJs:
ANT BROOKS, RAVIC, JB & FLESH, MARCO BIARY LIVE, ADAM CLOUD & PETE WALK, CALLBOY & PRECISE DEVIANT, NOT:US
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
REZERVACE/RESERVATIONS phone: +420 273 134 910 e-mail: rezervace@magnumclub.cz
 
 
V pátek se do klubu Magnum vrací party Techno Animals

Dámy a pánové, pražský projekt CODE se v letošním roce poprvé vrací na scénu s dalším ze svých eventů. Prakticky po roce vám přinášíme pokračování velice úspěšné akce Techno Animals, na které v minulosti vystoupily takové djské hvězdy jako například Luigi Madonna, nebo Hollen. I další díl se ponese v tomto duchu a v pátek 20.3.2015 vystoupí v pražském klubu Magnum jako headliner zástupce britské techno školy, který se v posledních dvou letech stále více dostává do povědomí clubberů po celém světě, skvělý dj a výborný producent, ANT BROOKS. Tento charizmatický chlapík z Leedsu v poslední době okupuje horní příčky na Beatportu se svými tracky a remixy a vydává na labelech jako jsou Deeperfect, Agile, Bitten, Tronic, Rhythm District a také na jeho vlastním labelu Groovant Music. Jak jeho sety, tak jeho produkce se nese v rytmu energického současného techna, takže je více než jisté, že tančit se bude jako o závod. ANT vystoupí v Praze vůbec poprvé a na tuto svoji premiéru se velice těší.

 

 

Tento večer bude ještě o něco více speciální, protože na něm oslaví své narozeniny spoluzakladatel projektu CODE, dlouholetý harcovník české taneční scény, dj a producent, jehož temné techno nenechá nikoho v klidu, náš kamarád Ravic. Přijďte s ním i vy oslavit jeho narozeniny.

Jako další support vystoupí na této akci i ostatní členové CODE, jmenovitě JB & Flesh, Adam Cloud & Pete Walk, CallBoy & Precise Deviant, ostravský Marco Biary v live setu a za Magnum crew dvojice Not:Us.

Těšíme se na vás, přijďte podpořit náš projekt CODE a popřát Ravicovi k narozkám…

Zde rozhovor s headlinerem z Velké Británie, Ant Brooksem:

 

Ahoj, jak se právě teď máš a co děláš?

Po dlouhém dni ve studiu jsem  konečně doma a udělal jsem si čas na rozhovor.

 

Jaké máš plány pro nejbližší dny a týdny?

Právě se připravuji na turné po Kanadě a USA, kde budu vystupovat v Torontu, Montrealu a na Rhode Island. Pak se přesunu zpět do Británie a následně se chystám do Prahy na vystoupení pro Code.

 

V Praze budeš poprvé, těšíš se?

Na toto vystoupení se moc těším. S Code jsme dlouho plánovali datum tohoto mého vystoupení a teď se to konečně blíží a já se nemohu dočkat, až uvidím Prahu a taky jak to v klubu v Praze funguje, prý máte na akcích vždy skvělou atmosféru.

 

Můžeš nám představit svůl label Groovant Music?

Můj label Groovant Music jsem spustil na začátku loňského roku, více méně za účelem vydávání tracků mých blízkých přátel jako jsou například Roy Rosenfeld, Matt Sassari, Anti-Slam & Weapon a dalších. Label se ale rychle rozjel a vydává už i další známější producenty. Následně jsme i vydali pár kompilací, kde jsme dali prostor novým producentům, kteří nás zaujali. K tomu ještě každý měsíc zveřejňujeme podcast, kde vystupují zajímaví hosté z celého světa.

 

Tvoje produkce jde nahoru opravdu velice rychle, jak to děláš?

Hodiny, dny, týdny, měsíce a roky tvrdé práce ve studiu mě posunuly tam, kde teď jsem. Dj a producent na full time je životní styl, ne práce jako taková.

 

Jaký je tvůj set up při vystoupení?

Mixážní pult Pioneer 900 Nexus a 3 x player Pioneer CDJ 2000.

 

 

 

V čem skládáš své tracky, jaké máš vybavení?

Zamiloval jsem se do Logicu a teď jsem po letech upgradoval na Logic X, který je podle mne skvělý. Používám 24 palcový Apple iMac a k tomu monitory Focal Alpha 8.

 

Jaký máš nejzajímavější zážitek z hraní?

Vystoupení na venkovní stage pro 9000 lidí na festivalu v Mexiku bylo opravdu parádní.

 

Nějaký špatný zážitek?

Naštěstí žádný takový nemám a snad to tak i nadále zůstane.

 

Kdy jsi začal s hraním?

Kdy? Když mi bylo 16, dostal jsem k narozeninám první obyčejný gramofon a pak, když mi bylo 18 už dva djské. A hned jsem začal hrát.

 

Co si myslíš o EDM?

Je to jejich věc.

 

Je těžké uživit se djingem? Je to tvůj jediný zdroj obživy?

Zda je to můj jediný job? Ano, odměna za hraní se díky tomu, že se stávám známějším, zvedá, ale jsou to roky práce. Znám hodně djs, kteří to po letech vzdali, protože je to neuživilo. Tato varianta pro mě ale neexistuje, nikdy jsem nechtěl dělat nic jiného a pokud to půjde, tak ani nebudu.

 

Máš přítelkyni, nevadí jí tvé hraní a cestování?

Ano, mám krásnou přítelkyni, která tomu skvěle rozumí a respektuje to. Je totiž také dj a myslím, že to samozřejmě přispívá k tomu, že si rozumíme a vše je ok. Nebyl jsem šťastnější, než jsem teď s ní.

 

Jaké jsou tvé plány do budoucna a co od toho očekáváš?

Chci pokračovat v tom, co dělám, dojít tam, kam až to půjde, věnovat se práci ve studiu a produkci a nadále hrát pro lidi po celém světě. To je přesně to, co chci… J

Díky za rozhovor a těšíme se 20.3. v Praze v klubu Magnum na akci Techno Animals, kterou pořádá projekt CODE.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016