PARTYINFO

 

SMASH

Datum konání:
27.03.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - NEONE
DJs:
DAVE TARRIDA /Tresor, Sativae, AutoFake/, GHÁNDÍ /Spiritual, Acidelika/, Z-AIRES /Mayapur/, QUICKIE /Radical, exCosmicTrip Fest/, ANS /Krmelec Rec./
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup:150kč start 21h
 
 
Dave Tarrida v Neone na party Smash

Nová pravidelně nepravidelná noc současné poctivé techno hudby a jiných spřízněných žánrů. Na prvním vydání vystoupí underground techno mistr, který tvoří muziku již 20 let. Zástupce berlínské proslulé značky Tresor a majitel labelů Sativae a AutoFake Dave Tarrida.

 

 

Dave se vrací do Prahy po více než dvou letech, kdy skvělě zahrál na party Acidelika. Jeho acid minimal techno set tentokrát zazní na nové party Smash v pražském prostoru Neone, který nabízí vynikající zvuk KV2 Audio, velké vizuální možnosti a skvělou dostupnost.

Dave Tarrida začal svou kariéru v roce 1991 ve známém Edinburghském klubu Sativae jako promotér a dj. V roce 1994 zakládá spolu se Stevem Glencrossem dnes již kultovní underground label Sativae Recordings, na kterém vydává inovátorský technosound svých blízkých přátel jako např. Neil Landstrumm, Cristian Vogel, Tobias Scmidt a Dj Hell.

 

 

V roce 1999 se Dave vrací do své rodné Barcelony, kde pokračuje v tvorbě a o 11 let později, tedy v roce 2010 se nastálo se svým studiem stěhuje do Vídně, kde žije dodnes.

Jako Dj navštívil mnoho legendárních světových klubů, namátkou například berlínský Tresor, londýnský Fabric nebo pařížský Rex. Hrál také na světoznámých festivalech jako je Sonar, Love Parade Berlin, Nature 1 a na mnoha místech v USA, Japonsku, Jižní Americe a Australii.

Jako producent vydal Dave Tarrida kolem třiceti titulů na labelech Tresor, Mosquito, Neue Heimat, Missile, Musick atd. V současné době se plně věnuje vlastnímu labelu Autofake, na kterém se objevily skladby také od Funk D*Void nebo Paula Birkena.

 

https://soundcloud.com/dave-tarrida

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016