PARTYINFO

 

INNER CITY

Datum konání:
13.03.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - Nona Café
DJs:
Rudeboy (Shadowbox / Radio 1), Nitrous (Volnej Průběh / Radio 1), AhZ (Volnej Průběh / Narovinu Zlomenej podcast), Annita (BasSistaz / BassPort FM)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 50 Kč
 
 
Nová drum´n´bass noc Inner City startuje již tento pátek

Nový večírek jen několik metrů od Národního divadla chystají v pátek 13. března DJové Rudeboy, AhZ, Annita a Nitrous. V útulných prostorách oblíbeného Café Nona na Nové scéně startují noc Inner City. Zaměří se na inteligentní a melodické odnože tanečního drum´n´bassu. Příští měsíc se na ní objeví i zahraniční hosté, hned 10. dubna zahrají Jay Rome a Paul SG. Myslíme si, že drum´n´bass nepatří jen do tmavých undergroundových klubů či hangárů, v nichž se návštěvníci skrývají za masky. Na Inner City bychom svoji bezmaskovou vizi rádi realizovali. Členitý prostor kavárny Nona v prvním patře Nové scény poblíž Vltavy s úžasným výhledem na Národní třídu pro to nabízí ideální podmínky...

 

V pátek 13. března se rozezní příjemným tanečním drum'n'bassem na kvalitním soundsystému, strašáci ani uřvánci se na Inner City rozhodně konat nebudou. Na gramofonech se budou točit soulful melodické desky oprášené z archivů, ale také úplné novinky.

Všichni čtyři rezidenti jsou zkušení selektoři, Rudeboy patří mezi univerzální D´n´B DJe, kromě nejtvrdších subžánrů najdete v jeho bagu drum´n´bass ve všech formách. AhonZNitrousem jsou dvěma třetinami uskupení Volnej Průběh a pořádají večírek VPX v klubu Cross. Oba se zaměřují na deepové polohy D´n´B. Stejným směrem se vydala i Annita, která se stará o dramaturgii kultovní noci Touch The Jungle, vede pravidelný pořad na vlnách londýnského internetového rádia BassPort FM a řídí vydavatelství Zenith Music.

Na noci Inner City každý z nich nabídne svůj pohled na soulful D´n´B. Už 10. dubna však večírek přiveze první zahraniční hosty, liquidfunkového veterána Jay Roma, jehož vydavatelství Blu Saphir letos slaví 10 let na scéně, společně s majitelem Jazzsticks Recordings, Paulem SG.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016