PARTYINFO

 

ONE NIGHT BY RADIO 1

Datum konání:
06.03.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
JOSEF SEDLOŇ, DAN COOLEY
special guest: M-BAND (live electonic set, ISL)
 
 
Residentní noc Radia 1 i na začátku března v Radosti!

Residentní noc Radia 1 i na začátku března představí novou hudební tvář v podobě islandského hudebníka, který se schovává za umělecký alias M-Band.

 

Vlastním jménem Hörður Már Bjarnason debutoval jako M-Band loňským albem Haust, na kterém se prolíná umná kombinace zasněné, atmosferické severské elektroniky s vokálovými party samotného Bjarnasona. Zároveň v sobě jeho tvorba nese vliv aktuálního zvuku Berlína, tedy města, které si M-Band vybral pro svůj osobní i umělecký život.
Po účasti na prestižních festivalech Sónar nebo Airwaves má tak i pražské publikum možnost blíže poznat tvorbu a živé provedení vystoupení tohoto talentovaného Islanďana, a to v pátek 6. března v legendárním klubu Radost FX.

Historie residentní noci Radia - One Night! se začala psát v roce 2007 s tím, že její návštěvníky pravidelně baví vkusným selektem taneční elektronické hudby, včetně remixů a mashupů všeobecně známých, méně známých i absolutně nových skladeb. Postupně se vyprofilovala jako noc, která za dobu svého konání představila historicky zásadní producenty napříč hudebními škatulkami. Jmenovitě to byli například Nick Warren z Way Out West, Spooky, Adam Freeland, Tom Middleton, Dave Angel,
The Timewriter, Jimpster, Soul Of Man, Tom Glass, Andre Lodemann, DFRNT nebo Throwing Snow.

https://www.youtube.com/watch?v=8qTEnQtdd3c

set times:
22:00 – 01:00   Dan Cooley
01:00 – 02:00   M-Band live /ISL/
02:00 – 05:00   Josef Sedloň

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016