PARTYINFO

 

CLUBBING RUNWAY: GOLDEN GATE

Datum konání:
27.02.2015 - pátek
Místo konání:
Svárov - Beseda
DJs:
Medumike
Dj 911
Peter Damage
Johny Jude
David Farway
Zipr
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
Start 19:00, Vstup 70Kč, 100 lidí cd zdarma, ovocný bar, 10kw sound, color laser, lightstick, míchané drinky
 
 
Tématická house párty Clubbing Runway již tento pátek

V pátek 27. února se v klubu Beseda koná tématická housová párty Clubbing Runway s podnázvem Golden Gate, která Vás oslní zlatými dekoracemi, projekcí, laserem, video projekcí, čistým silným zvukem a hlavně výbornými výkony všech dj‘s. Začátek večera startuje již v 19:00 a můžete se těšit na míchané drinky od profesionálního barmana Michala, FREE ovocné bary, prvních 100 návštěvníků CD zdarma, Ligtstick, obsluha až do boxu (možnost rezervace), šatna, fotbálek a mnoho dalšího.

 

Na stage vystoupí šestice dj’s a jako hlavní hvězdu večera jsme nasadili brněnského Detroid, Vocál, Funky house dje Mediumika! 
který svým vytříbeným hudebním výběrem dokáže vykouzlit ne jeden krásný usměv žen a dobrou náladu publika.
Záda mu dále bude krýt vsetínská legenda Dj 911, kouzelník, mág a mixující virtuóz který za své 12 leté vystupovaní hrál po boku takových hvězd jako Lucca, Chris Sadler, Jerry, Orbith, Michaela Salačová a jeho styl je silně ovlivněn městem Chicago v USA kde dlouhou dobu žil a kde mu hudba vtekla do žil. 
Doplní ho místní hudební nadšenec Johny Jude s energickým mixem s prvky electra, funky housu, vokálů a znamích melodií.
David Farway, muž který již 10 let vozí do Vsetína špičky české a zahraniční scény a hrál po boku hvězd jako je Robert Burian, Tomcraft, Reaky…Tvůrce velkolepého letního Balaton open air festivalu. Zástupce populárního elektro housu a techhousu.
Peter Damage - milovník klasického mixovaní z vinylů, skretchingu, originálním rukopisem a kreativním mixem s prvky etnického rytmu a instrumentálních nástrojů. 
Dj Zipr se zaručeně nejoriginálnějším pojetí house music s prvky “disco” a retro vokálů, který pobaví a zahřeje. 
Konec večera se plánuje na 4:00, ale z důvodů, že se zde budou konat dvoje narozeniny (Mediumike, Peter Damage) můžeme očekávát zběsilou jízdu až do rána.
Vstupné jen 70Kč

Těšíme se na Vás Clubbing Runway Crew

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016