PARTYINFO

 

STABILITY

Datum konání:
27.02.2015 - pátek
Místo konání:
Brno - Sono
DJs:
GARY BECK (UK), DU´ART (PT), THIN & THICK, DANNY BRIGHT, NOIS
Info:
http://www.facebook.com...
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Gary Beck a Du'ArT koncem února v Sono Centru

Stability se od října 2014 pravidelně odehrává v nejmodernějším klubu České Republiky v brněnském Sono Centru. Žánrem noci je v Brně velmi oblíbené techno, které na ní vždy reprezentují jeho přední světoví představitelé. Exkluzivitu a modernost Sono Centra vždy doplňuje speciální videomappingové projekce, výborné osvětlení a ozvučení, VIP balkóny a stylové dekorace.

 

 

Hlavním pilířem této noci ale každopádně je kvalitní hudba! Jak si dozajista dobře pamatujete, na prvním vydání se představil italský UTO KAREM a tentokrát se na Stability představí hned 2 zahraniční headlineři! Budou jimi skotský GARY BECK a portugalský DU’ART! Gary Beck je aktuálně jeden z top světových techno producentů, což potvrzují jeho tracky vydávané na labelu Adama Beyera Drumcode nebo jeho pravidelný booking na světových top techno parties. Druhým velikánem je skotský Du’Art, kterého si jistě pamatujete z poslední brněnské Apokalypsy, kdy jeho ranní set, rozproudil krev v žilách všech přítomných natolik, že komentáře na jeho výborný set by se jen těžko počítali. Du’Art se během posledních let představil na nejznámějších techno parties světa a díky svému charismatu, talentu a umění rozsekat dav svižným technem se všude stal opravdu miláčkem davu. Tyto dva světové velikány podpoří jako obvykle klasická brněnská techno špička: THIN & THICK, DANNY BRIGHT a NOIS!

 

 


Nadupaný line up, exklusivní moderní prostory Sono Centra, videomapingový projekce, mohutný L-Acoustic sound a výborné osvětlení…Těchto pět faktorů, smyslů, a Vy jako ten šestý, vytvoří dozajista 27.2. v Sono Centru nezapomenutelnou atmosféru, a Vy by jste u toho neměli chybět! 

Máte se opravdu na co těšit a my se těšíme na Vás! 27.10.2014, tento pátek si zapište do svých kalendářů, protože STABILITY, to bude pan Mejdan!

Druhá vlna vstupenek do 27/2 za 499, / VIP 699,-
SMS Ticket (platba online http://bit.ly/1u75oUm
INDIES Shop, Brno 

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Videa z párty Stability v Sono Centru od Ronnyho Report z párty Stability v Sono Centru od čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016