PARTYINFO

 

VIBE

Datum konání:
27.02.2015 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Main stage: Tigerhead (Berlin / DE), Ecco Rox (Berlin / DE), Saddan & A.Daren (Brno / CZ, Kiev / UA), Luke Nova (Prague / CZ), Tamagochi Rap (Brno / CZ)

Bar stage: Arco (Brno / CZ), Attitudes (Prague / CZ), An Dre (Prague / CZ), Other Vision (Brno / CZ), Losko & Plast (Brno / CZ)
 
 
Párty Vibe sází na rozmanitost a producentku Tigerhead

Vibe znamená vlnu, vlnu stylů, a odkazuje na rytmy, které už dávno měly kralovat většině klubů. Chceme ukázat rozmanitost, která ale tvoří jeden celek. Pozvali jsme interprety, kteří nejlépe reprezentují tyto styly - deep / tech / G-house / nu disco / techno. Našim cílem je ukázat, že při výběru vhodných odnoží house music lze dosáhnout nepřeplácané symbiozy...

 

Vibe chce hledat nové talenty, ukázat, kam směřuje taneční scéna. Zároveň nabídnout rozmanitost a různorodost house music a spojit tyto odnože v jeden hudebně ucelený večer plný pozitivních vibrací.

Headlinerem prvního Vibu je berlínská producentka a DJka Tigerhead. Tigerhead je původně výtvarná umělkyně, která naplno propadla síle hudby a DJingu. Proto se rozhodla přestěhovat se z Česka do Berlína a sbírat zkušenosti v dynamickém prostředí.

Pravidelně ji na svých výletech do Berlína můžete vidět jako resident DJ "An einem sonntag im August" a "Haus am See" Berlin, velmi žádaná je pak i v CCCP club a Stereo33.

Svěží minimal / techno / electro sety, které jsou inspirované a poučené tím nejaktuálnějším děním, jsou zárukou kvalitního soundu...

www.facebook.com/pages/Tigerhead/513921255368984?fref=ts

https://soundcloud.com/tigerhead

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016