PARTYINFO

 

METRONOMY

Datum konání:
11.03.2015 - středa
Místo konání:
Praha - Lucerna
DJs:
Metronomy UK
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
540,- Kč + poplatky obvyklé předprodeje 540,- Kč v pokladně Lucerna Music Baru 640,- Kč na místě v den koncertu
 
 
Metronomy v březnu očarují Lucerna Music Bar

V tiché ulici ve východním Londýně je jedno staromódní studio. Je to domov analogového zvuku, horkých, zaprášených přístrojů, a zároveň místo, kde se ambice nezávisle myslících umělců mění v klasické nahrávky. Jednoduše řečeno - je to místo, kde se kouzlí...

 

Toe Rag Studios ve své historii již přivítalo rockové hudebníky, ale tentokrát do něj vstoupil hudebník, který přinese pro tohle studio nový žánr. Moderní, dobrodružný a ambiciózní pop.

Za posledních šest měsíců do Toe Rag Studios přicházel kudrnatý muž, který zde dokončoval své dlouho očekávané čtvrté album. V srdci má lásku k The Zombies, Love a Sly and the Family Stone. Už dříve složil skvělé skladby a vytvořil exkluzivní pop. Jeho hlavními nástroji jsou syntezátory a počítače. Ale v Toe Rag je posune mnohem blíž k nebeské hudbě. .

Joseph Mount, z Totnes v Devonu, je hlavní zpěvák a architekt skupiny Metronomy. Jeho nové album 'Love Letters' je deska, která chce být nadčasová. .

'Love Letters' zkouší dělat nové věci postaru. Nesnaží se být retro, ale ohlíží se po kvalitách minulosti. Dotýká se hvězd dob minulých.

Pomáhá i to, že Metronomy měli za sebou pár úspěšných a skvělých let. Album 'The English Riviera' z roku 2011 bylo nominováno na cenu Mercury. The English Riviera bylo nazváno albem "vizionářským" (NME), "exotickým" (Mojo) a "stylovým" (The Times); Evening Standard nazval album "zjevením"; i-D označil kapelu za "pionýry". Vyprodali Royal Albert Hall, podnikli velké turné po Evropě a Americe.

Nové album je bezesporu dalším úspěchem skupiny - k typickému soundu Metronomy se přidala vřelost, bohatost a hloubka.

Na albu je slyšet i jakýsi nový duch. Skladba 'I'm Aquarius' je inspirována Dianou Ross and The Supremes' a albem z roku 1969 'Let The Sunshine In' plným psychedelické atmosféry a nádherných vokálů. Mount málem tuhle skladbu na desku nezařadil, protože se domníval, že nezní jako Metronomy. Pak si ale uvědomil, že se jeho styl vyvíjí a proměňuje.

Píše se rok 2014. Je čas přepsat starý příběh.

V tiché ulici ve východním Londýně je jedno staromódní studio. Je to domov analogového zvuku, horkých, zaprášených přístrojů, a zároveň místo, kde se ambice nezávisle myslících umělců mění v klasické nahrávky. Je to nyní i místo, kde Metronomy vytvořili 'Love Letters', klasické elektropopové album, které posílá svůj vzkaz přímo do vašich srdcí.

Otevřte je. Pocítíte kouzlo. V březnu příštího roku se Metronomy vydají na turné, přičemž jedna ze zastávek se uskuteční 11.března v pražském Lucerna Music Baru, takže budete mít příležitost se nechat očarovat.

Vstupenky za 540,- Kč + poplatky budou k zakoupení od 7.listopadu v sítích www.goout.cz, Eventim, Ticketpro, Ticketportal, Ticketstream a na webu www.musicbar.cz, v pokladně LMB pak bez poplatku. Na místě v den koncertu za 640,- Kč.

Více info:

www.metronomy.co.uk

www.facebook.com/metronomy

www.musicbar.cz

www.facebook.com/lucernamusicbar

www.dsmacku.com

www.facebook.com/dsmackupromotion

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016