PARTYINFO

 

THE STAGE WITH INSECT ELEKTRIKA

Datum konání:
13.02.2015 - pátek
Místo konání:
Havířov - Beach bar
DJs:
special guests:
INSECT ELECTRIKA LIVE!

support djs:
YURAN HONEK LIVE!
DAVID STEINIGER
CIMY
MENDOZA & MARCO KEY
DANNY MAY
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Projekt ,,THE STAGE,,

Projekt ,,THE STAGE,, Vám bude v průběhu tohoto roku 
pravidelně nabízet hudební novinky a vybrané producenty z celé Evropy. Cílem je vozit k nám aktuální ultramoderní sound, který se ve světě hraje, představit Vám hudební tvorbu v jejím základu,hranou přímo od producentů a živě a to vše v logickém spojení s dalšími formami umění. Pořád se ale jedná o techno hudbu, ovšem v tom nejmodernějším pojetí, které většinou znáte asi jen z Youtube, Boilerů a podobně. Akce se budou odehrávat v různých multimediálně upravených prostorech a v připravovaném bookingu se bavíme o producentech z Německa, Belgie, UK, Ruska, ale i Mexika nebo Venezuely.

 

,,THE STAGE with INSECT ELEKTRIKA,, je první vydání a tak jsem osobně strašně moc rád, že se nám podařilo dostat na akci asi opravdu nejlepší producentskou dvojici současné české technoscény.
Kluci dnes už hrají prakticky na všech kontinentech a naprosto běžně pak v Německu, Holandsku, ale třeba i v New Yorku nebo Jižní Americe. Navíc na ,,THE STAGE,, opravdu full live.. živě, s mašinkami, syntezátory, samplery a kdo se vyzná tak ví, že jejich ,,hudební setup,, tedy nástroje, na které hrají, jsou ty nejmodernější kousky, které se pro tvorbu v současnosti používají, takže se bude i na co dívat.

Ale nesmím zapomenout ani na ostatní učinkující akce.
Residenty projektu myslím ani příliš představovat nemusíme. Vůbec se nebojím tvrdit, že jsme vybrali ty nejlepší z oboru. Djs, kteří jsou mi na kalbách vždycky zárukou magické atmosféry a husí kůže z toho jak hustý tracky dokážou najít a míchat. Ovšem nečekejte to na co jste zvyklý.. požadavek při bookingu byl jasný.. maximální kreativita a žádné konvence! 

Tahle párty není jen zábava.

Je to R I T U Á L ! 

Pradávný rituál tance, zprostředkovaný tím nejmodernějším způsobem jaký nám dnešní technologie nabízí!

...to je ,, THE STAGE,, kam se nechodí jen na jména... 

ENJOY!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016