PARTYINFO

 

DEEP BEAT AVANTGARDE

Datum konání:
07.02.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
main stage: BOK BOK (Night Slugs, UK), Alyaz, Wz, Sbstrd, Prokta, Sta, Theya

2nd stage: Jenkins Juke (Green Planet Inc., DE), Chong X, Tao Maffa & Johny Player, Chpln
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00,
 
 
Další Avantgarde přijede do Crossu roztančit britský Bok Bok

Deep Beat Avantgarde oslaví 7. února malé půl-výročí ve velkém stylu. Na páté vydání této elektronické slavnosti dorazí do pražského Cross Clubu londýnský pionýr, hlavní reprezentant značky Night Slugs, producent a DJ Bok Bok.

 

Alex Sushon aka Bok Bok začal čeřit vody londýnské hudební scény jako multižánrový DJ v roce 2004, hledající paralely mezi grimem, house music z Chicaga až do Jižní Afriky, technem, osmdesátkovou elektronikou, funkem a paletou mnoha dalších žánrů. Jeho široký záběr tak položil základ značce Night Slugs, kterou Sushon zakládá v roce 2008, společně se spřízněnou duší jménem L-Vis 1990. Nejdříve jako klubová noc, transformující se později do hudebního vydavatelství, se stává velkým hráčem v rámci celosvětové klubové scény a posílá do světa nová, svěží jména jako Mosca, Jam City, Girl Unit nebo Egyptrixx. Bok Bok přijede do Prahy představit nejžhavější, žánrově rozmanitý materiál s podpisem Night Slugs, na kterém se společně s ním během posledních let podílely například Tom Trago, charismatická vokalistka Kelela a mnoho dalších.

Bok Bok

Český support na hlavním pódiu obstarají Alyaz, Wz, Sta, Prokta, Sbstrd a Theya. Druhou scénu ovládne lomený beat několika poloh v podání drážďanského hosta jménem Jenkins Juke, podpoří jej Chong X, Tao Maffa, Johny Player a Chpln.

Deep Beat Avantgarde vozí do Prahy neokoukaná jména a velké talenty evropské elektronické muziky jako Goldffinch, My Nu Leng, Randomer, Endian nebo Trevino. Další atraktivní ochutnávkou v rámci pátého vydání bude Bok Bok - 7. únor, Cross Club, Praha!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016