PARTYINFO

 

BRUNO PRONSATO

Datum konání:
23.01.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - NEONE
DJs:
Bruno Pronsato Live, Insect Elektrika Live, Roman Rai Live, DJ Ghándí, DJ Audiot
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Bruno Pronsato Live dnes v Neone

Tento pátek 23.ledna se zcela poprvé českému publiku představí oblíbený a velmi uznávaný americko-německý minimal techno producent Bruno Pronsato. Bruno je bezesporu jeden z nejvíce fascinujících techno umělců současné doby. Ve svém naprosto vyjímečeném zvuku kombinuje hravost a originalitu a on sám popisuje svůj styl jako "romantické techno". Respekt mu před lety vyjádřil také proslulý Ricardo Villalobos nebo hudební značky Perlon a Telegraph. Je členem několika dalších projektů. Asi nejznámějším z nich je deephousové duo Public Lover.

 

 

Party se uskuteční v pražském prostoru Neone /Bubenská 1, Praha 7/ , v bývalé budově Elektrických podniků hl. m. Prahy, blízko stanice metra Vltavksá. Předností klubu Neone není jen velmi snadná dostupnost pražské mhd, ale predevším naprosto vynikajíci zvuk KV2 Audio a videoprojekce po celém obvodu klubu.

Se svými live acty vystoupí zkušené minimal duo Insect Elektrika, ale také exluzivně i známý pražský dj Roman Rai.
V dj setech se představí také dj Ghándí a dj Audiot, ze známého seskupení Spiritual Sound System, které celou akci pořádá.
Pokud jste příznivci citlivé a nadčasové techno hudby, tak si rozhodně nenechte ujít tento vskutku ojedinělý zážitek.
Protože Bruno Pronsato přijíždí poprvé do Prahy!!!

 

 

BIOGRAFIE:

Bruno Pronsato je bezesporu jeden z nejvíce fascinujících techno umělců současné doby. Ve svém naprosto vyjímečeném zvuku kombinuje hravost a originalitu a on sám popisuje svůj styl jako "romantické techno".Svou hudební dráhu začal se svým bratrem a partou kamarádů na počátku devadesátých let v Německu jako člen punk-hard-core kapely "Voice of Reason”, kde hrál na bicí. Jeho první deska vyšla v roce 2003 pro hudební značku Orac, na které se objevilo také první album Silver Cities. Následovaly nahrávky pro značky Philpot a Musique Risqué. Později si Bruna také všiml tenkrát už velmi respektovaný Ricardo Villalobos společně se Zippem, majitelem labelu Perlon a přizvali ho ke společnému živému vystupování na různých parties. V roce 2006 se tento rodilý američan ze Seattlu přestěhoval po několika letech v USA zpět do Berlína, aby zde naplno rozvíjel své hudební aktivity. Skutečný přelom nadešel v roce 2007, kdy Bruno vydal podivně překrásné, velmi oceňované a naprosto zásadní album "Why Can’t We Be Like Us”. Toto album Bruna doslova vystřelilo do popředí nejen něměcké scény a začal být obsazován na parties a festivalech po celém světě. V roce 2009 založil vlastní hudební značku Thesongsays, kde vydal také svou "slavnou" 38 minutovou ambient techno skladbu The Make Up The Break Up. Bruno vydává svou hudbu také pod pseudonymi Osvaldo, nebo Archangel, kde kombinuje tradiční, akustické nástroje s elektronikou. Je členem několika dalších projektů. Asi nejznámějším z nich je deephousové duo Public Lover, které tvoří se svou manželkou, zpěvačkou Nincou Leece. Dále je polovinou projektu Half Hawai, na kterém se podílí společně s berlínským djem, producentem a studiovým kolegou Sammym Dee. Nadčasovost, jinakost, netradiční postupy, originální perkuse, romantické techno.To je Bruno Pronsato.

 

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016