PARTYINFO

 

DRUMSTATION WITH JUBEI & SP:MC

Datum konání:
23.01.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Drumstation stage: Jubei & SP:MC (Metalheadz, Exit Records, Shogun Audio), Tom SMall (Dispatch, Deafmuted Records), Rudeboy (Shadowbox), Beast 67 (Drumandbass.cz), Kan-Jacca (BasSistaz), Entita (Authentic Music), Annita (TTJ, BasSistaz), Theya (LiquiDnBCrew, BasSistaz), Blofeld (LiquiDnBCrew, Bassdrive)

Mutations stage: Beneath (PAN, Mistry), SBSTRD, dMIT.RY (Neo Violence), Tono, Valoa, Theya
Live:
visuals: KinocirKus crew
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup: 100 Kč do 21:00 / 180 Kč poté
 
 
Britský Beneath bude v pátek hostem párty Mutations

Ne všichni producenti mají hvězdné ambice nebo potřebu být naprosto originální či přijít s přelomovým zvukem. Spousta takových se pak tak trochu skrývá pod povrchem a ladí to, co již existuje a osvědčilo se navzdory času, ke své dokonalosti. A přesně takový je britský Beneath! Už i překlad jeho jména napovídá, že je raději někde pod povrchem, odkud může nepozorovaně ovlivňovat ty ostatní někde nad...

 

Jako většina mladších UK producentů, kteří se točí kolem bass music, i on byl ovlivněn ranou jungle scénou, garage soundem a následně celým DMZ hnutím a dubstep zvukem. To už je poměrně známá formule v těchto kruzích, která definovala celou generaci nových producentů, DJs a labelů. Beneath se našel ve studených vlnách, kde se kloubil zvuk minimalistického dubstepu s rytmikou UK funky, ale zároveň v pomalejším tempu, kterému jde jen těžko uniknout, jakmile ho pustíte blíže k tělu. Jeho silný zvuk vás obklopí a stáhne s sebou do světů Mistry a No Symbols. MistryNo Symbols jsou labely, které Beneath založil.




Zatímco ten první slouží jeho spřízněným duším, kterými za rok 2014 byli skvělí Alex Coulton, Webstarr a Chevel, No Symbols je určen zatím pouze pro Benovu produkci a to od roku 2012, kde od té doby spatřily světlo světa 4 "vinyl only" releasy. Velký úspěch zaznamenal i se svým počinem u celosvětově uznávaného labelu Tectonic Recordings, který ho značně zviditelnil, stejně jako dřívější neméně známý Keysound Recordings.

Beneath

Minulý rok se mu povedl další velký zářez, když se se svým EP objevil po boku lidí jako Objekt, Lee Gamble, Bass Clef a spousty dalších u německého PAN, kde opět dokázal, že si jeho propracovaný zvuk zaslouží velkou pozornost u široké škály posluchačů a ne pouze u zarytých bass fanatiků.




Krom releasů má za svou poměrně krátkou kariéru i několik úspěšných mixtapů pro renomované web magazíny o elektronické muzice. Jmenovitě FACT Magazine, Electronic Explorations, Resident Advisor či Truants. Krom toho se pravidelně objevuje i na vlnách jednoho z nejvlivnějších elektronických rádií ­RINSE FM.


I když má silný vztah k celé dubplate kultuře a sám je zvyklý si vlastní dubplaty dělat, do Crossu se rozhodl přijet pouze s flashkou, jelikož jak sám řekl: "Mám tolik nevydaného materiálu, ať už svýho, či mých známých, že to zkrátka musím testovat, kde se dá." ­Takže se připravte na dvouhodinovou smršť exkluzivního materiálu v podání tohoto talentu z podhoubí UK Bass scény. Pokud o něm chcete vědět ještě víc, doporučujeme si přečíst tento rozhovor. Sice je staršího data, ale hodně napoví... ­

Nenechte si ho ujít tento pátek v pražském Cross Clubu v rámci párty MUTATIONS, kterou má pod křídly pražský label Neo Violence. Za lokální support se ukážou DJs: Theya, dMIT.RY, Valoa, SBSTRD a Tono. Ma hlavním pódiu se koná párty DRUMSTATION s headlinery Jubei a SP:MC.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016