PARTYINFO

 

ANA.LOCK

Datum konání:
17.01.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Kuba Sojka Live, SLG Live, Schwa, Fatty M, Ark

Underground floor:
Mim, Psyrix, Cejn
Live:
The Soul Science
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Kuba Sojka Live a SLG Live na party ANA.LOCK v Crossu

V sobotu 17. ledna se v pražském klubu Cross odehraje první díl nové party ANA.LOCK, kterou mají na starosti lidi kolem dobře známého BEEF Records. I když tato parta má pod svými křidly i klubovku jako BE AT: nebo podstatně větší KOMIKS!, nebojí se vkročit do nového roku s dalším konceptem taneční akce.

 

Nová hovězí klubovka ANA.LOCK v Crossu se ponese na svěžích vlnách techna a house. Žádné beatport charts a top hity aktuální a předchozí sezóny. Pouze svěží vítr od interpretů, kteří si rozhodně zaslouží vaší pozornost. První díl rozhodně nebude skromný. Za pražské krotitelé dobytka se za pultem objeví DJs Schwa, Fatty M a Ark. A jako hlavní řezníci se pražskému publiku představí polští Kuba Sojka a SLG, kteří zahrají živě ze svých mašinek.

 

 

Kubu Sojku si není třeba dlouho představovat. Někteří z vás si ho mohli vychutnat v Praze dříve, konkrétně v listopadu 2013 v Chapeau Rouge. Jeho hudební obzor je opravdu široký - od ambientu až po syrové klubové techno. Obojí mají ale společné a tím je melodičnost. Vlivy detroitu a jazzu bývají taky velmi patrné. Krom produkce samotné je v Polsku také v kontatku s distributorem Abletonu a společně pořádají různé workshopy a jam sessions pro veřejnost. Na videu níže můžete vidět jeho house jam s brněnským Tomem Holičem.

 

 

Jako další host se v ČR premiérově představí Lukasz Seliga aka SLG. Ten se hodně vyšoupnul během jeho spolupráce s polským labelem Pets Recordings, kterému vládnou Catz'n'Dogz, kteří byli prvními hosty mejdanu Komiks! v modřasnké Microně. V té době se taky značně změnil jeho zvuk. Z původně spíše minimálově orientovaných skladeb se Lukasz přesunul také ke kořenům detroit techna. Jeho hudba se stala mnohem zábavnější a pestřejší. I on vystoupil minulý rok na jednom z polských Boiler Roomu, mrkněte na záznam níže.

 

 

Za zmínku určitě stojí i koncert, který proběhne před začátkem celé party. Od 21:00 na hlavním pódiu zahraje elektronicka kapela Soul Science, jejiž členem je i pražský dj Roman Rai. Dolní stage bude ve stylu psy trance s djs Mim (Biocore), Psyrix (Hedonix) a Cejn (Zero Point).

 

SLG FB - https://www.facebook.com/slgmusic

SLG SC - http://soundcloud.com/slg

Kuba Sojka FB - https://www.facebook.com/kubasojkalive

Kuba Sojka SC - https://soundcloud.com/kuba-sojka

 

Vstup na akci je do 22:00 90,-, poté 150,-.

Akce je podporována Polským institutem v PrazeClub Mate.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016