PARTYINFO

 

NIGHTPHUNK

Datum konání:
31.01.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
MR. C (UK)
LUCAS HULAN (NIGHTPHUNK RECORDINGS) (HOUSE/TECHNO/ELECTRONIC)
DJ THOMAS TESLA (DEEP HOUSE)
Info:
http://www.chapeaurouge.cz...
 
 
Legendární Mr. C na konci ledna v Chapeau Rouge

The Shamen. Mantrac. Nu Jacks. To jsou jména jen zlomku projektů, kolem kterých se tento světoznámý britský dj a producent vyskytoval. V lednu se po více než roční pauze vrací do pražského třípatrového klubu Chapeau Rouge.

 

 

Jedna z nejvýraznějších postav současné elektronické scény se narodila v prostředí Londýna konce šedesátých let. Kariéra Mr. C byla stejně rychlá jako strmá - už v šestnácti letech byl znám jako ďábelsky rychlý MC. Spojení s housovým djem Eddie Richardsem přineslo Mr. C v polovině osmdesátých let post rezidentního rappera jednoho z nejznámějších londýnských klubů, Camden Palace. Od té doby stihl posbírat řadu dalších nejen čistě hudebních zkušeností: v roce 1995 stál u zrodu londýnského klubu The End, založil label Plink Plonk records, ale dodnes je jeho jméno spojováno především s popovou skupinou The Shamen. V té působil jako frontman a to mu také v roce 1992 vyneslo prestižní ocenění pro skladatele Ivor Novelo.

 

 

Mezi města, ve kterých vědí, co Mr. C za mix pultem dokáže, patří například Miami, Los Angeles, Brooklyn, Chicago, La Santanera nebo Southampton a spousta dalších metropolí po celém světě.

Vychutnat si jedinečné hudební kreace Mr. C můžete už poslední lednovou sobotu, 31. 1. 2015, v Chapeau Rouge společně s oblíbenými českými house & techno djs Lucasem Hulanem a Thomasem Teslou.

 

 

www.facebook.com/chapeaucz

www.chapeaurouge.cz

 

 

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016