PARTYINFO

 

POSSITIVA!

Datum konání:
21.02.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
1. stage:
Andre Lodemann (Best Works/Freerange/DE), Tolo (LavaLava/HU), Yacube, Red Meat Therapy

2. stage
Clive, Eska, Sta, AhZ, KamCZa Tukan MC a Ozone
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Andre Lodemann na Possitiva! párty v Cross clubu

Po dvou bratislavských zastávkách s Danielem Stefanikem a Ramonem Tapiou se Possitiva! party tentokrát představí v pražském klubu Cross. Dvě žánrově odlišná pódia přiináší tentokrát dvojici headlinerů - berlínského deephousového mága Andre Lodemanna a na druhém flooru se zastaví novozélandská dvojice State Of Mind.

 

Andre Lodemann má více jak dvacetiletou letou praxi za gramofony. Svůj první release vydává v roce 2004 na značce Moods & Grooves, v nasledujících letech mu vycházejí tracky a remixy na labelech Simple, G-Stone, Deep Explorer, Fine Art nebo na legendárním Infracom-e. Zlomem v producentské kariéře je založení vlastního labelu a bookingu Best Works, který Andre vede ve spolupráci s kolegou a kamarádem Danielem Bestem. Andre pravidelně hraje ve všech známých berlínskych klubech jako Cookies, Tape, Watergate nebo Panorama bar.

 

 

Hlavního hosta doplní maďarský talent Tolo, z Bratislavy dorazí talentovaná producentská dvojka Red Meat Therapy a celou stage uzavře rezident party Possitiva! - Yacube.
Headlinerem druhého pódia jsou Stu Maxwell a Patrick Hawkins známejší pod jménem State Of Mind. Jejich produkce vychází na labelech Blackout, Universal, Shogun a mnoho dalších. Jako support se ukáže drumandbassové seskupení DNB Fever a slovenský DJ Clive.

1. stage:
Andre Lodemann (Best Works/Freerange/DE)
Tolo (LavaLava/HU) - prostredna velkost
Yacube
Red Meat Therapy
2. stage
State Of Mind (SOM/Blackout/Shogun)
Clive (SK), Eska, Sta, AhZ, KamCZa Tukan MC a Ozone

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016