PARTYINFO

 

RED BULL MUSIC ACADEMY

Datum konání:
13.02.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - Jatka 78
DJs:
Thundercat, Dorian Concept, Mathew Jonson, Tiger&Woods
Info:
http://www.redbull.cz...
 
 
Uzávěrka přihlášky na Red Bull Music Academy v Paříži se blíží

Už o půlnoci se uzavře možnost přihlásit se na letošní Red Bull Music Academy v Paříži. Nepromarněte příležitost, nemusíte mít  za sebou hvězdnou kariéru, odjeté turné ani major label. Jediné, co potřebuješ, jsou nápady a vůle sdílet je s ostatními. Pokud chcete strávit nezapomenutelných 14 dní ve Francii, máte posledních pár hodin na podání přihlášky.

 

 

Co je Red Bull Music Academy? Během dvou 14denních turnusů, na které je pečlivě vybráno 60 hudebníků z celého světa, probíhají přednášky, workshopy, výstavy, studiové sessions a klubové noci. Veškerá tvůrčí energie spěje ke vzájemné inspiraci, rozšiřování hudebních znalostí a objevování nových přístupů... Na loňský ročník jela za Česko Sára Vondrášková aka Never Sol.

 

,,Odvezla jsem si to, co jsem pozorovala u ostatních – větší svobodu a že dokonalost je ta největší nuda," řekla nám v tomto rozhovoru po návratu. V Tokiu si Never Sol nejvíce sedla s producentkami Parachute Pulse a Ah! Kosmos, se kterými nahrála track Edge. Poslechnout si jej můžeš na společné kompilaci:

 

Stáhni si kompilaci z Red Bull Music Academy Tokio 2014: Various Assets – Not For Sale.

 

Přihlášku si stáhněte zde http://apply.redbullmusicacademy.com

 
Mladí muzikanti si užili Red Bull Music Academy Bass Camp Co se děje na Red Bull Music Academy Bass Camp Prague Red Bull Music Academy Bass Camp startuje tento pátek Red Bull Music Academy Bass Camp rozvibruje Jatka78 a MeetFactory Red Bull Music Academy Bass Camp v únoru v Praze

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016