PARTYINFO

 

RED BULL MUSIC ACADEMY

Datum konání:
13.02.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - Jatka 78
DJs:
Thundercat, Dorian Concept, Mathew Jonson, Tiger&Woods
Info:
http://www.redbull.cz...
 
 
Uzávěrka přihlášky na Red Bull Music Academy v Paříži se blíží Mladí muzikanti si užili Red Bull Music Academy Bass Camp
Co se děje na Red Bull Music Academy Bass Camp Prague

V Praze v pátek dopoledne začal čtyřdenní hudební workshop pro patnáct vybraných mladých muzikantů z Česka a Slovenska Red Bull Music Academy Bass Camp Prague. V holešovickém prostoru Elektra se konají přednášky a workshopy s respektovanými jmény elektronické scény, na scénách Jatka78 a MeetFactory se večer uskuteční koncerty a party.

 

 

Red Bull Music Academy Bass Camp Prague je menší, lokální vydání věhlasné globální akademie, která se už 16 let koná ve světových metropolích. Pozvánku do českého hlavního města dostalo osm Slováků, které doplnila sedmička mladých talentů z Česka. Zkušenosti jim předává rakouský umělec Dorian Concept, Američan Thundercat, bývalý člen hardcoreové skupiny Suicial Tendencies a dnes spolupracovník zpěvačky Erykah Badu, z Berlína přijel kanadský hudebník Mathew Jonson, z Itálie duo Tiger&Woods. Sestavu zahraničních zahraničních hostů doplní majitel továrny na vinylové desky Zdeněk Pelc a česká hudební producentka Sára Vondrášková známá pod jménem Never Sol, účastnice loňské globální akademie v Tokiu.

 

 

Prostor holešovické Elektry se od pátku do neděle proměnil v hudební svatostánek s několika špičkově zařízenými studii, které jsou pro účastníky Bass Campu k dispozici po celý den a noc, na chodbách jsou hudební relikvie jako sbírka starých kazeťáků zapůjčená DJem Robotem nebo výstava vinylových desek.

 

foto: Dan Vojtěch, Red Bull Content Pool

 
Red Bull Music Academy Bass Camp startuje tento pátek Red Bull Music Academy Bass Camp rozvibruje Jatka78 a MeetFactory Red Bull Music Academy Bass Camp v únoru v Praze

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016