PARTYINFO

 

BE AT: X-MASS EDITION

Datum konání:
24.12.2014 - středa
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Schwa, Ark, Elad, Alex Neivel, Korzares
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
BE AT: XMASS Edition ve středu v Chapeau Rouge

Sice se říká, že Vánoce jsou svátky klidu a pohody a člověk by je měl trávit s rodinou. Každý clubber ale ví, že nejvíc v pohodě se cítí ve svém klubu, s rodinou v podobě dobré hudby a svých přátel. A přesně to můžete mít na Štědrý večer v Chapeau Rouge na residentní noci BE AT.

PS: toto není žádná anti-rodinná kampaň :)

 

Právě na Vánoce se v Chapeau Rouge sejde rodinka kolem pražského labelu Beef Records, který bez pochyb patří u nás k jednim z nejaktivnějších a světově uznáváným labelům. A když se řekne rodina, tak to znamená bez návštěv.

 

 

Zahrajou residenti Ark a Schwa, kteří budou doplněni kolegy DJs - Elad, Alex Neivel a Korzares. U DJe Schwa určitě stojí zmínit jeho nedávný úspěch s projektem Shades Of Gray, který se umíst mezi první stovkou nejoblíbenějších deep house producentů za rok 2014 v žebříčku Traxsource - http://news.traxsource.com/articles/1602/top-100-deep-house-artists-of-2014. Takže až budete na parketu roztancovávát porce kapra, bramborového salátu a tu hromadu curkoví, tak mu můžete i pogratulovat osobně.

 

 

A pokud se ve vás nahromadila i notná dávka stresu ze schánění dárku a podobně, tak určitě vemte s sebou i tu svou klubovou rodinu, která vám rychle pomůže nastolit rovnováhu mysli. Jen ta tělesná by mohla pak pokulhávat.

 

www.beefrecords.net

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016