PARTYINFO

 

UNDERCOVER GAMES

Datum konání:
30.01.2015 - pátek
Místo konání:
Praha
Info:
http://www.undercovergames.cz
 
 
Undercover Games „přivezly“ na hlavní nádráží pořádný náklad zábavy
Undercover Games se blíží

Tajuplný mejdan Undercover Games od Jägermeisteru, který se koná už tento pátek 30. 1. na zatím neznámém místě v cetru Prahy, nabídne téměř 30 interpretů několika hudebních žánrů. K tomu organizátoři slibují atraktivní doprovodný program, v němž si přijdou na své fanoušci hazardu a výtvarného umění.

 

 

Pořadatelé druhého vydání Undercover Games jsou tajemnější než hrad v Karpatech. Indicie o line upu, místě a programu dávkují skrz indicie na sociální síti snapchat a spoty na vybraných rádiích.

Zrekapitulejme si, co je už zřejmé: mejdan se bude konat v secesní budově v centru Prahy na místě, kde se nic podobného běžně neděje. Na programu je 27 interpretů různých žánrů, všichni jsou naprosté špičky. Kapacita je přísně omezena a už zbývá jen několik desítek lístků. Koupit se dají pouze přes smsticket.cz.

To je docela slušná porce informací, která by neměla nikoho nechat v pátek večer doma. Pokud ještě váháte, podívejte se na fotky z prvních Undercover Games v Martinickém paláci na Hradčanském náměstí u Pražského hradu.

 

Snapchat stahuj a další detaily hledej na www.undercovergames.cz

 
Tajemné Undercover Games obsadí unikátní místo

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016