PARTYINFO

 

OLDSCHOOL TECHNO CLASSICS SESSION - PRAGUE EDITION

Datum konání:
12.12.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Reston
DJs:
Daho (Nula2.cz), Makarov (Kombination Research), Wossa 82 (Northspace.cz), LamyCZ and Shimita (Techno Connection)
Popis:
start: 21:00, vstup 50 Kč
 
 
Oldschool Techno Classics v pátek v Praze

Na podzim odstartoval seriál akcí Oldschool Techno Classics první vlaštovkou v libereckém klubu Experiment. Následovat bude pražská edice Oldschool Techno Session, která se koná už tento pátek v klubu Reston v Praze. A o co vlastně běží?

 

Příznivci stejnojmenné skupiny na Facebooku se rozhodli svoje vzpomínání na staré dobré techno neomezit pouze na sdílení tracků z YouTube na profilu skupiny, ale zorganizovat reálná setkání právě v tomto duchu, tedy v duchu oldschool techna.  Pokud jste tedy kdysi chodili na technoakce a původní zvuk vám chybí, můžete si přijít zavzpomínat, potkat staré známé a samozřejmě od podlahy zatančit!

V Restonu vás tedy čeká řádný a nefalšovaný technonášup. Servírovat vám ho bude severočeský matador Daho, spolumajitel vinylshopu Nula2.cz, zástupci Techno Connection LamyCZ a Shimita, Makarov a Wossa 82, kteří si na tenhle speciální večírek nachystají ty největší staré technopecky.

Oldschool Techno Classics

Těšit se můžete na vánoční atmosféru klubu a prý bude i nějaké cukroví. :) Vinylshop Nula2 věnoval do soutěže hned pět vinylů, které si výherci z večírku odnesou domů. Aby toho nebylo málo, tak další specialita budou pamětní odznáčky s logem Oldschool Techno Classics a klubu Reston. Ty dostane prvních padesát příchozích návštěvníků. Myslíme, že toho není málo, tak přijďte už tento pátek do Restonu podpořit kvalitní technomusic a řádně zapařit, jako kdysi...

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016