PARTYINFO

 

TECHNO.CZ NIGHT

Datum konání:
13.12.2014 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Ladida, Reznyk, Subgate, Aitcher Clark, Synaptik
Info:
http://www.chapeaurouge.cz
 
 
Sobotní Techno.cz Night se blíží

Již v sobotu proběhne v pražském klubu Chapeau Rouge další vydání pravidelné klubovky Techno.cz Night. Po tom, co Takaaki Itoh zrušil veškerá svá vystoupení v Evropě se rozhodlo, že místo něj vystoupí Dj Ladida. Mimo ní se můžete těšit na další známá jména z domácí scény. Kdo to bude tentokrát?

 

SUBGATE

Subgate se věnuje elektronické hudbě již od svých 15 let a v současnosti patří mezi respektované umělce na poli elektronické scény v České republice, kde se pravidelně představuje na vyhlášených eventech a festivalech po boku světových djských a producentských es a kromě toho má na svém kontě celou řadu úspěšných releasů, kterých má již několik desítek. Za zmínku rozhodně stojí i jeho rezidentní večer Creative, který oslaví již 8 let své existence a na kterém vystoupila taková jména jako Mihai Popoviciu, Philipp Straub aka Felipe, Bjorn Wilke, Deepchild a Sean Miller. Svůj zvuk prezentuje na eventech typu Svojšice, Elektra, Mácháč, Citadela, Christmas party apod. Objevuje se na večírcích nejen u nás ale také v Rakousku, Německu, Francii nebo Slovensku.

 

 

 

 

Web:

http://djsubgate.com/

http://www.beatport.com/artist/subgate/134698

https://soundcloud.com/subgate

 

REZNYK

Reznyk se aktivně pohybuje na taneční více jak dvanáct let. Byl součástí Line Upů na akcích jako Ultima (Roxy), MayBee (Fléda), Full Moon (Abaton), WU SOL (L-klub). Dále jste ho mohli zastihnout na festivalech jako Summer Of Love, Pig Fest Open Air, Shorgun Euro, MOVE. Reznyk je také aktivním promotérem a pořádá klubovky - Techno.cz Night, MonoBox, Aircross, Fight Night. Vystupuje pod hlavičkou serveru techno.cz, kde se mimo jiné stará o booking. Vedle Djingu se aktivně věnuje produkci. Jeho nejnovější EP Critic naleznete na labelu Concepto Hipnotico.

 

 

 

 

Info:

http://www.beatport.com/search?query=reznyk

https://soundcloud.com/reznyk-david-pultar

 

 

AITCHER CLARK

V roce 1997 se setkává s tvorbou The Prodigy, kteří probudili jeho zájem o elektronickou hudbu. V roce 1999 se setkává se slovenskou a japonskou scénou - se jmény jako jsou Toky, Olaga + Jozef, Takaaki Itoh a prvním industriálním technem pod taktovkou producenta Regise. Milníkem v jeho hudebním životě je rok 2003, kdy začíná pravidelně hrát z gramofonů a zdokonaluje své mixy. Postupně se začíná zajímat o produkci a vytváří první zárodky skladeb. V současné době se nejvíce věnuje projektu Awali. Jedná se o směs experimentální elektroniky zpěvu s podkresem piana. Je to velmi nadčasová hudba a v ČR nemá příliš velkou konkurenci. Ovšem v Chapeau bude Aitcher Clark vystupovat v sólo setu, takže se můžete těšit na pořádnou techno nálož.

 

 

https://soundcloud.com/project-awali

https://soundcloud.com/aitcher-clark

http://awali.bandcamp.com/

http://www.mixcloud.com/aitcherclark/cool-klub-06-20-radio-gaztea/

 

SYNAPTIK

Dj, producent, fotograf, grafik o to vše se zajímá Josef Šobra. V Chapeau Rouge se nám ovšem představí jako Dj a uvidíme co si na Vás připraví, protože má rád různé experimentální, elektronické a ambientní nerytmické skladby, pomalejší beaty, minimal, techno a elektro. Současně si nahrává vlastní zvuky přenosným rekordérem a zkouší z nich vytvářet nové věci, které příležitostně zakomponovává do ambientních a lehce psychedelických vystoupení. Svojí grafickou stránku příležitostně prezentuje na vernisážích výtvarného umění.

 

https://soundcloud.com/synaptik80

 
Ladida hlavním hostem prosincové Techno.cz night Takaaki Itoh rozduní mejdan Techno.cz Night

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016