PARTYINFO

 

CLIMAX W/ SONNY WHARTON (UK) - 16TH ANNIVERSARY

Datum konání:
28.11.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
resident dj: CHRIS SADLER
SONN WHARTON (UK)
guest djs: Paco & Node M
chill out: Tomics, Elent 2.0
VJ: Martin
Info:
http://www.roxy.cz...
Popis:
until 24:00 for 150 czk, from 24:00 for 200 czk incl. FREE DRINK
 
 
Oblíbenec Fatboye Slima Sonny Wharton tento pátek v Roxy

Nejstarší česká klubovka Climax oslaví 28. listopadu své 16-té narozeniny a slavit se bude ve velkém. Climax pod taktovkou česko-britského dje Chrise Sadlera zaplňuje klub ROXY poslední víkend v měsíci už 16 let. Hlavním zahraničním hostem bude mladý britský producent a dj Sonny Wharton.

 

 

 

Speciálním hostem šestnáctého výročí bude britský DJ a producent Sonny Wharton. DMC Magazín ho označil jako "Jednoho z nejlepších nových producentů". Mladá krev, která pravidelně hraje v klubech jako Amnesia, Space nebo Ministry of Sound. Jeho produkce dostává support od osobností jako Carl Cox (BBC Radio 1 Review), Pete Tong a nebo Fatboy Slim, který o něm prohlásil "Hltám vše co Sonny v současnosti děla, pro mě určitě producent roku". To bylo i důvodem, proč společně odjeli jeho poslední tour Eat Sleep Rave Repeat.

Úspěšné releasy na labelech Skint Records, Toolroom, Spinnin", na jeho vlastním Wharton records, track Pandemonium v Beatport House Top 10 a hraní po celém světě. Sonny má prostě našlápnuto a kde přesně je jeho kouzlo budeme mít možnost poznat už tento pátek na oslavě Climaxu.

 

 

Climax bude pokračovati i ve vizuálním ztvárnění planet, kdy tentokrát dostane prostor domovské planeta Země v rukách rezidentního Vje Martina.

 

 

Line up:

 

22:00 – 00:00 Paco & Node M 
00:00 – 01:00 Chris Sadler 
01:00 – 03:00 Sonny Wharton
03:00 – 04:30 Chris Sadler 
04:30 – konec Paco & Node M

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016