PARTYINFO

 

NEW YEAR’S EVE 2015

Datum konání:
31.12.2014 - 01.01.2015
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Enrico, Tommy Rogers, Bon Finix, Ronny, Pietros, Subgate, Paco, Beda, Yan Dark, Billy Bright, Faith, Finidi, Michael J, Smoke, Kifli, P-jay, Sylon, Rio, Mark Evil, Phil Crow, Sylon, Sweder
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Silvestr ve Studiu 54 oznamuje časový line-up

19 dj’s, 24 hodin non-stop hudby, mixované cd jako dárek pro každého, strhující silvestrovská atmosféra – to je nejdelší silvestrovská jízda v metropoli. Přinášíme vám poslední důležité informace a časový line-up k Silvestru ve Studiu 54.

 

Již ve středu odstartuje ve Studiu 54 nejdelší silvestrovská jízda v Praze, na které se vystřídá 19 rezidentů tohoto klubu v exkluzivních silvestrovských a novoročních setech a vy si tak budete moci užít nespoustanou jízdu trvající 24 hodin v kuse, jejíž konec je plánován až v pozdních nočních hodinách Nového roku.

Za mixem se představí Enrico, Tommy Rogers, Ronny, Bon Finix, Subgate, Beda, Billy Bright, Michael J, Faith, Kiffli, Finidi, Smoke, Sylon, Phil Crow, Sweder, Paco, P-jay, Mark Evil a Rio.

 

 

Kromě nabitých setů vystupujících a té správné silvestrovské atmosféry se můžete těšit na bohatě zásobené bary, game zone, kterou zajisté oceníte a jako dárek obdrží každý návštěvník mixované cd rezidentů Studia 54.

Cena vstupenky činí 490,-Kč/20 Euro.

Kompletní informace naleznete na www.studio54.cz

 
New Year’s Eve 2015 ve Studiu 54

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016