PARTYINFO

 

PENTA (AURAQUAKE) LIVE

Datum konání:
15.11.2014 - sobota
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Main stage:
PENTA (AuraQuake / RUS) 2 HOURS LIVE, WIRRAREKA & GALACTIC SUN ((Timeflux / SK), MP (Hedonix / CZ), Ejczka (Polyhedra / CZ), Cejn (Zero Point / CZ), Ypsylon (Mystical Waves Records / SK)

Chill out stage:
Elemental (Ufo Bufo Team), The Sequence Society - Live project, Elien (Zero Point / CZ)
Info:
http://stormclub.cz...
 
 
Ruská psytrance ikona Penta již tuto sobotu ve Stormu

Ruská psytrance ikona PENTA (AuraQuake) vystoupí již tuto sobotu 15. 11. 2014 ve Storm Clubu se svým dvouhodinovým našlapaným a gradujícím livesetem, plného pestrých syntetických zvukových experimentů, drásavých ruchů, brilantních sampů a dynamickým soundem! Celý prostor Stormu se promění v jeden velký surrealistický vizuální trip díky fluorescenční výzdobě a 3D objektů.

 

 

PENTA od roku 1998 posouval zvukové mantinely dark psychedelic a v podstatě byl jedním z těch, kteří diktovali, jakými cestami se tato tvrdá a temná odnož psytrance bude dále ubírat. PENTA hraje každoročně v prime time na všech zásadních psychedelických tanečních festivalech jako Boom, Vuuv, Universo Paralello, Full Moon, Burning Man. V posledních letech se jeho hudební zájem rozšiřuje i o full-on a progressive, takže si každý návštěvník party, pořádané Zeropoint Crew ve Storm Clubu, přijde na své. PENTA hrál ve více než třiceti zemích světa, ale do  Česka přijede letos v listopadu poprvé.

Ruského pionýra Pentu doplní mladý energický slovenský darkpsy projekt WIRRAREKA & GALACTIC SUN, spoluzakladatel Hedonix Crew – nepřekonatelně temný DJ MP a spolehlivě energizující DJ Ejczka. Zeropoint Crew bude zastupovat na jistotu uvolněnější DJ Cejn a noc všech psytrance stylů dovede k ranním hodinám vyzrálý slovenský full-on Dj Ypsylon.

 

 

Celý prostor Stormu promění v jednen velký surrealistický vizuální trip fluorescenční výzdoba a 3D objekty z dílny Elemental crew a Cyreal. Velkoplošný psychadelický videoart budou obsluhovat Vjs Alienjedna a Siggy vs. Koza. V zadním traktu bude možno své bujaré tělo vyklidnit v prostorném hudebním chilloutu s psychedelickou výzdobou a čajovnou s roztodivnými lektvary. K rozjímání a vsakování se do koberců budou hrát Elemental (Ufo Bufo Team), The Sequence Society - Live project a Elien (Zero Point).

 

 

 

Vstupenky jsou nyní v prodeji v síti Ticketportal za 350kč + poplatek, na místě to pak bude 420kč.

Facebook event.: https://www.facebook.com/events/1432760596946274
Oficiální webové stránky klubu: www.stormclub.cz
Facebook page klubu: www.facebook.com/stormclubprague

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016