PARTYINFO

 

REVUE! - VELVET EDITION

Datum konání:
16.11.2014 - neděle
Místo konání:
Praha - Nona Café
DJs:
Mala (Digital Mystikz) (UK), VFA, Matoa, Franill, Abu. Chik, Dubsteblog, Stfler Selecta, Dirty Little Toaster
Live:
MC Sgt. Pokes
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: prvních 50 SMS vstupenek za 150 Kč, všechny další za slušných 220 Kč
 
 
Ikona dubstepu Mala v neděli opět v Praze

Mala je nejvýraznější ikonou dubstepu současnosti a zcela neobvykle se představí na půdě Nové Scény Národního divadla v jedinečné divadelní kavárně s výhledem na noční život Prahy! REVUE! je zbrusu nový seriál dubstepových rituálů a electronických hudebních experimentů na mimořádných místech - celoroční festival toho nejlepšího z mezinárodní i domácí nejen dubstepové scény. Úvodní REVUE! - Velvet Edition symbolicky proběhne na pražské Národní třídě, na Nové Scéně Národního divadla jako připomenutí 25. výročí Sametové revoluce...

 

Program : 

MALA ( DIGITAL MYSTIKZ - UK )

Respektovaná londýnská legenda, inspirativní hudební producent, dj a umělec udržující pozitivní dubstepový duch při životě. Mala vydal nejen na svých labelech ( dmz a deepmedi ) mnoho podstatných dubstepových tracků, bez kterých by byl dnešní Dubstep nemyslitelně jiný. Legendární se stalo jeho album Mala in Cuba se zcela osobitým a unikátním zvukovým hybridem Dubstepu a kubánské hudební tradice. S tímto projektem ve společnosti kubánských hudebníků a zpěváků, vystoupil na mnoha významných pódíích po celém světě. Mala je, jednoduše řečeno, Bob Marley mezinárodní dubstepové scény. Do Prahy na Revue! přiletí u příležitosti 25.výročí Sametové revoluce zahrát pro Dubstep zcela neobvykle dlouhý set. Můžeme se těšit na masážní vodopád pozitivních hlubokých zvuků a frekvencí, který doopravdy všichni potřebujeme. Díky přátelství s pražským Priapem hrál v Praze již čtyřikrát a vždy to byla pamětihodná událost. Mala miluje Prahu a Pražané zbožnují Malu. 

Mala - https://www.facebook.com/malamystikz
DeepMedi - https://www.facebook.com/deepmedi
Digital Mystikz - http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Mystikz

Mala

MC SGT. POKES (LONDON)

Elitní Master of Ceremony dubstepové scény, charismatický seržant Pokes, přiletí s Malou posvětit úvodní večer naší dubstepové série Revue! Muž který nastavil standard vokálního provázení junglí dubstepových vibrací a beatů je kopírovaný po celém světě. Mezinárodní dub stepová hvězda, člen DMZ, kamarád Maly od školních let, spontánní, milý a příjemný člověk. Setkání s ním je vždycky událostí!

https://www.facebook.com/pages/SGT-Pokes/181840645196329?sk=timeline

VFA

Very Foreign Affairs jsou DJs PRIAPUS a E.S.P., První české dubstepové uskupení, které mělo podstatný inspirativní vliv na vznikající Dubstep scénu.

http://www.veryforeignaffairs.com/

PRIAPUS

Na přelomu tisíciletí se infiltroval jako první cizinec do vznikající scény v Londýně a stal se její součástí. Jádro této spřátelené dubstepové komunity pak představil spolu s E.S.P.im Praze v Cross Clubu na nocích Sound Headquarters a později na vlastních Very Foreign Affairs. Priapus je synonymům pro původní dubstep vibe s fyzickomentálním zvukovým poselstvím.

E.S.P.

Původně hrál UK Garage a později tanečnější podobu Dubstepu, ale v posledních letech se zcela přeorientoval na vytváření filmového zvuku. Žije a pracuje ve studiích v Londýně. Získal Českého lva za zvuk a letos byl nominován na americkou televizní cenu Emmy Awards. Na Revue! prý nezahraje, ale přiletí sestavit, zapojit a jemně nastavit unikátní sound system, který se stal synonymem pro party Very Foreign Affairs a nemá v Čechách obdoby. Uslyšíte a ucítíte poctivý dubstepový zvuk !

MATOA (Beef Records)

Již mnoho let vydává své tracky na českých i zahraničních labelech v poslední době na Beef Records. Poslední dva roky se stáhnul z veřejného klubového života ve prospěch vlastní hudební produkce. Jsme rádi že svoje vystoupení na Revue! bere jako "nejdůležitější akci v životě", "půl hodiny dám revoluci, kterou jsem jako mladej viděl v TV", "bude to koncert, bude to řádná show, exhibice", "zahraju srdcem, za svobodu", "Ať mír zůstává s touto krajinou a Bratříčku! - ano, udělám pro ten mejdan vražedné remixy Karla Kryla a Marty Kubišové!", "už se nemůžu dočkat, zahraju jak mafiánskej majitel chlaďáků na mrtvolky, kterým jsem já - Matoa, voe!"

http://www.beatport.com/artist/matoa/68067/tracks

ABU

Vyhlášený soudní znalec v oboru Dubstep a experimentální hudba. Od roku 2008 vytváří program na Radiu 1 pod názvem Bass Trap zaměřený na basovou elektonickou hudbu. Jeho osobitý vhled do různých hudebních žánrů a podžánrů určuje jeho specifický výběr experimentálních tracků. Uslyšíte jedinečný "Sound Headquarters Revival" set.

Sleduj: www.radio1.cz/basstrap

FRANILL Dubstepu propadl po druhém Sound Headquarters s Malou v roce 2007, o kterém dodnes říka "to bylo neuvěřitelný, slyšet jak se dá hrát dubstep na soundsystemu nabalováním zvuků, víš co myslím?, nešlo o celý pisnicky, ale celý všechno dohromady rozebraný". Začal svoje mejdany Bublanina, Free Mondays v Roxy, pak se podílel na facebookový fun page - Dubsteblog a jejich mejdanech v crossu, od který se ale později oddělil a spolu s Chikem založili WNTGD, protože chtěli jít deep svým vlastním směrem. Před 2 roky spustili svojí sérii Konnekt. 

WNTGD: https://www.facebook.com/wntgd

CHIK (Silhouette)

Je členem Archetyp 51, ale jeho releasy můžes vidět i na labelech Krmelec Recordings, Endless Illusion nebo io.lab, Jeho produkce i DJ sety se pohybují mezi 128-140 BPM.

DUBSTEBLOG

Začali ujíždět do Dubstepu v roce 2009. Po pěti letech ve hře a téměř třech letech na vlnách FM dnes dělají zejména noci Dubsteblog@Cross.

https://www.facebook.com/DUBSTEBLOG

STIFLER SELECTA

DJ a promotér se slabostí pro původní Dubstep vibes, po letech orientace progresivním underground směrem dnes hraje převážně hlubší a dubwise zvuk.

Poslouchej: soundcloud.com/stifler-selecta

DIRTY LITTLE TOASTER

Progresivní dubstepový dj a producent, který sleduje dění na světové underground bass scéně a kombinuje znalost základů s moderním přístupem k věci.

Poslouchej: soundcloud.com/dirty-little-toaster

foto: Huy Cao

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Revue! - Velvet Edition od Mikyho Rizka
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016