PARTYINFO

 

LEGENDÁRNÍ VLNY

Datum konání:
07.11.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
DJ LINUS (Get Physical / International DeeJay Gigolo / DE), Biodan (Roxy Prague), Schwa (Beef Rec.), Dan Cooley (Radio 1)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
Vstupné je 50czk, obsahuje šatnu zdarma.
 
 
Opening party Bukanýra s hostem z labelu Get Physical

Měsíc utekl jako voda a Bukanýr se opět otevírá pro všechny milovníky underground house music. O tom, že otevíračka proběhne ve velkém stylu svědčí hlavní zahraniční host a zároveň se na místě činu budete moci přesvědčit na vlastní oči, jak vlastně dopadla rekonstrukce lodi. Co vás tedy čeká a nemine na tomto dílu Vln?

 

 

Jako hlavní host vystoupí německý DJ Linus, který není na scéně rozhodně žádným nováčkem. Svoji kariéru započal na konci 80. let a první desku vydal již v roce 1991.
Od té doby má na svém kontě mnoho releasů a remixů pro labely jako jsou Get Physical, International DeeJay Gigolo, Compost, Exun ad. Největší dosavadní úspěch zaznamenal trackem "Who stole the soul?”, který měl nespočet prodejů a byl suportován dji jako jsou Laurent Garnier, Kolombo, Danny Howells, Brodinski, Dirt Crew, Mathew Dear ad. Od roku 2006 je rezidentem klubu Pacha v Mnichově a tím bychom asi uzavřeli oslavné ódy na tohoto dje a producenta, který nás U Bukanýra poctí 3. hodinovým setem již tento pátek!

Line-up večera doplní resident Biodan, který si tentokrát přizval na výpomoc dje Schwa z Beef Rec. a Dana Cooleyho z Radia 1.

 

http://www.djlinus.com

http://www.djbiodan.com

http://www.djschwa.net

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016