PARTYINFO

 

DRUMSTATION

Datum konání:
21.11.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
4 Years of Multifunction Main Stage :
LEVELA / UK /, JAYLINE / UK /, Beast67, Jump-up.cz Crew, Crank


Techno.cz stage :

VOIDLOSS livePA / UK /, TOKY / SK /, Dialect, Elektrabel live!, Reznyk, Filip Smetana
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Techno.cz stage na Drumstation v Crossu

Ohromující živá vystoupení, dokonalý zvuk, skvělé umělecké zpracování, emotivní ambientní plochy podložené továrními perkusemi a rytmy, to je Live projekt Voidloss.

 

 

Steve začal s hudbou v útlém mládí. Bubny a keyboard byly jeho první nástroje. Poté co dokončil školu, založil s kamarádem vlastní kapelu. Hráli především rock a kytarovky do kterých zapojili živé samply a několik synthů vyluzující nejrůznější industriální změti. K technu se Voidloss dostal o něco později a to především přes hard techno. V té době ale hard techno mělo jiný obsah než dnes.

 

 

Byl členem teamu kolem Pendulum Soundsystem. Současně byl také součástí londýnské crew United Systems Colective, kde hráli především acid techno. Kvákající zvuk Rolandu 303, byl pro tehdejší londýnskou scénu typický. Postupem času se parties v továrních halách, skladištích a v nejrůznějších částech Londýna stávaly každý víkend hlavním teritoriem, kde Voidloss vystupoval. Kolem roku 2000 se scéna kolem ilegálních parties roztříštila, protože se kolem scény objevila spousta nových lidí, kterým akce sloužili jako prostor pro jejich špinavý byznys. V tuto dobu se začal naplno věnovat čistě studiové produkci a pracoval na releasech pro nejrůznější labely.

 

 

Založil i vlastní label Singularity Recordings, který si získává stále větší oblibu u respektovaných jmen jako Villain, Autologic, Rory St John, Casual Violence, Smear apod.

Label dlouhodobě a stabilně získává respekt a je to jedno z mála míst, kam jít pro originální temné techno.

 

Projekt Voidloss je především o experimentální, intelektuální hudbě, zahrnující industriální prvky a vždy si hraje s temnou stránkou psychiky. Živým vystoupením již ohromil a okouzlil lidi v klubech po celém světě a nyní máte možnost si jeho pečlivou práci vychutnat i vy v pražském Crossu na techno.cz podiu.

 

https://soundcloud.com/voidloss

http://music.singularityrecordings.co.uk/

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016