PARTYINFO

 

KOM!KS

Datum konání:
05.12.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Sketa Freestyle Park
DJs:
Ripperton, Maxxi Soundsystem, Schwa, Lumiere, Fatty M
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
Art, Music, Video Mapping, Special Decorations, Powerful Soundsystem, Exhibitions and more fun then ever!
 
 
Hudební warehouse party doprovodí netradiční výstava
Za dveřmi je třetí díl warehouse party Kom!ks

V pátek 5. 12. se bude konat 3. díl warehouse party a výstavy Kom!ks. Pro ty, kdo o Kom!ksu ještě neslyšeli: koncept akce se zrodil v hlavách djů Fatty M, Schwa a Lumiere, kteří vycítili, že lidé jsou přesyceni klasickými jednotvárnými parties. Koncept Kom!ksu propojuje lidi z mnoha subkultur a skupin, které si mají navzájem co předávat a tím se zároveň oboustranně inspirují. Tím se dostáváme k příštímu Kom!ksu s hlavním zaměřením na vizualizace, video art a mapping v pop-artovém a komiksovém duchu.

 

Tento díl Kom!ksu se uskuteční na neobvyklém místě v nádherné lokalitě letenského parku v hale Sketa Freestyle Park. Svůj triptich obrazů speciálně vytvořených pro Kom!ks s názvem "Refresh Your Trash" zde představí malíř Hynek Polák. Dalším představitelem a pojícím článkem současného progresivního umění bude absolvent AVU Tomáš Vařiček. Jeho instalace objekt "Kostka" spočívá v projekci algoritmických obrazů uvnitř prostoru vymezeného několikametrovými čtvercovými plástvemi. Po vstupu do instalace se divák ocitne přímo v projekčním prostoru a stane se tak součástí celé Kostky. Writer a umělec Michal Škapa naproti tomu představí svůj pohled na futuristické pojetí civilizace v instalaci "Invisible Future Forever" (vytvořenou pro EXPO 2010). Instalace jakéhosi futuristického města alá Tron zpracovaného do 3D objektu bude umístěna přímo na skateových překážkách a propojí tak funkci haly s výstavou. Celkový dojem umocní umělci ze seskupení OKO3, kteří budou mít na starosti promítání na hlavní objekt na pódiu za djs a na další objekty, které budou součástí prostoru.

 

 

Zlatým hřebem Kom!ksu budou dva mezinárodní hosté s precizní selekcí tracků a osobitou produkcí na těch nejlepších světových labelech. Švýcar Ripperton je klenotem elektronické scény. Je schopen hrát i skládat nádherné deep ambientni lahůdky, které pohladí, na druhé straně pro něj není problém pod pseudonymem Headless Ghost zkomponovat a zahrát syrové industriální techno s prvky acidu.

 

 

 

Další host Maxxi Soundsystem je jeden z nejžádanějších londýnských producentů nové vlny house music. Maxxi vydává na hot labelech jako Hypercolour, Ellum Macea Plexe a Moda Black. Dva headlinery doplní samozřejmě Lumiere, Fatty M, Dj Schwa a jejich lokální hosté, které brzy zveřejníme.

 

 

A na závěr to nejdůležitější - každý z nás miluje, když na akci zvuk skutečně hraje a basová linka vám promíchá všechny orgány. Na 3. díle Kom!ksu vás polechtá a následně odfoukne do oblak mnoho KW precizního zvuku. Heslo party: "Pojďme si konečně vychutnat hudbu, která je daleko, není laciná a na zvuku, kde ji konečně pořádně uslyšíme a pochopíme!"

 

Celá akce a výstavy začínají již v 19h, doražte včas!

 

Links:

http://www.residentadvisor.net/dj/maxxisoundsystem

http://www.residentadvisor.net/dj/ripperton

 

Presale:

http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/1476766-komiks.html

http://www.smsticket.cz/vstupenky/3210-komiks-warehouse-party-visual-experiment-w-ripperton-and-maxxi-soundsystem-200.aspx

 
Maxxi Soundsystem dalším hostem Kom!ksu Ripperton na Kom!ksu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016