PARTYINFO

 

KOM!KS

Datum konání:
05.12.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Sketa Freestyle Park
DJs:
Ripperton, Maxxi Soundsystem, Schwa, Lumiere, Fatty M
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
Art, Music, Video Mapping, Special Decorations, Powerful Soundsystem, Exhibitions and more fun then ever!
 
 
Hudební warehouse party doprovodí netradiční výstava Za dveřmi je třetí díl warehouse party Kom!ks Maxxi Soundsystem dalším hostem Kom!ksu
Ripperton na Kom!ksu

V roce 2008 vydal švýcarský producent Ripperton remix skladby „Nude“ od Radiohead. Od té doby se produkce z jeho studia v Lausanne těší čím dál větší mezinárodní oblibě. 5. prosince Ripperton vystoupí (v ČR poprvé) na dalším vydání party Kom!ks.

 

Raphael Ripperton dosáhl celosvětového úspěchu, ale ještě o pár let dřív jako duo Lazy Fat People, které tvořil s dnes rovněž velmi uznávaným sólovým producentem Mirko Loko.

 

 

Jejich cesty se v r. 2007 rozešly a Ripperton se jako sólista nejprve pouští do řady remixů – vzniká zmiňovaný „Nude“ a další pro Beanfield, Laurenta Garniera nebo Steva Lawlera. Jeho produkce vychází na značkách jako Connaisseur, Ovum (Josh Wink), Rekids (Radio Slave), Dessous (Steve Bug) a Systematic (Marc Romboy).

 

 

Debutové album „Niwa“ spatřilo světlo světa v roce 2010 na labelu Jorise Voorna Green. Je plné živelného soundu a nádherných melodií.

 

 

Známá je také jeho producentská spolupráce s Deetronem. EP "Depth Frame“ vzniklo v r. 2011.

 

 

Druhé sólové album „A Little Part of Shade“ vyšlo loni znovu na Voornově značce Green. Podílel se na něm např. Hemlock Smith a řada dalších hostů.

 

 

 

Kromě djingu a produkce je Ripperton vlastníkem labelů Tamed Musiq a Perspectiv.

Rippertonova atmosférická hudba zazní už 5. prosince na třetím vydání warehouse party Kom!ks. Nenechte si jeho premiéru v ČR ujít!

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016