PARTYINFO

 

BALANCE

Datum konání:
24.10.2014 - pátek
Místo konání:
London - Ministry Of Sound
DJs:
Hernan Cattaneo (4 hours), King Unique, Gavyn Mytchel, Revis, Soul Of Noise,Toumäsii, Peter Andrews, Marc Mosley B2B Adam De'ath, Matt Church B2B Ali Cantor, DeKarner, JayDee,Sounds of Shadow, Electum Goldensun, Trish Compete, Jimi Falconer, Dylan Le Funk, Juulia Nouer & Bruno Nouer
 
 
DJ Revis míří do Ministry Of Sound v Londýně

Po dlouhé době se další zástupce české taneční scény podívá do jednoho z nejslavnějších londýnských klubů Ministry Of Sound. Revis nás bude reprezentovat na párty Balance, kde jako headliner vystoupí argentinský DJ Hernan Cattaneo.

 

 

"Je pro mě velkou ctí vystoupit na party po boku takové hvězdy, jako je Hernan Cattaneo, který je shodou okolností jeden z mých nejoblíbenějších umělců.", říká sám Revis, který se do Anglie podívá již po třetí. Dvakrát měl tu možnost vystoupit v Bournemouth. Kromě České republiky zde bude Revis reprezentovat také CODE crew, za kterou momentálně stojí i další zástupci české scény jako například JB, Flesh, Ravic, Adam Cloud, Callboy a další. Pojďme si teď ale něco říct o samotném Revisovi.


Revis je na české scéně umělcem, který ovlivňuje její současné dění díky vystoupením a rezidenturám na významných parties a v prestižních klubech. Jeho aktivní kariéra odstartovala v roce 2002, kdy se společně s clubber.cz bookingem stal rezidentním DJem klubových parties v lobkovickém klubu Lampa. Důležitým zlomem pro Revise byla účast v DJské soutěži Basic Bassline Cup v dnes již legendárním pražském klubu Industry, kde se díky osobitému setu umístil na přední příčce a zajistil si tak působení na parties tohoto klubu. Od té doby již uplynulo mnoho času a Revis má za sebou nespočet vystoupení v předních českých klubech a na velkých festivalech po boku spousty významných jmen světové taneční scény.

 

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016