PARTYINFO

 

OLDSCHOOL TECHNO CLASSICS SESSION

Datum konání:
17.10.2014 - pátek
Místo konání:
Liberec - Experiment
DJs:
Pavel Krejdl + Detrik aka Underground Children, Daho & Ginger, Scoop CZ, Afroger a Efotan
Info:
http://www.facebook.com...
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Oldschool techno po letech zpět v českých klubech

Máte rádi staré dobré techno a zároveň účet na sociální síti Facebook? Pak vám asi, stejně jako mně, nemohla uniknout veřejná skupina "Oldschool techno classics", na jejíž zdi uživatelé pomocí YouTube zveřejňují jednu technopecku za druhou a poté o oblíbených skladbách často vášnivě debatují v komentářích. Osobně mi tato aktivita příjde jako prima nápad, jak sdílet vášeň k oldschool technu s ostatními podobně smýšlejícími uživateli této facebookové skupiny...

 

Virtuální klábosení nad oblíbenou hudbou a časem zapomenutým soundem je sice fajn, ale co takhle se do té doby alespoň na chvíli vrátit? Třeba na jednu noc, nebo hned na několik nocí? A tak vznikla myšlenka zorganizovat první oficiální Oldschool techno classics session v libereckém klubu Experiment. Ve zmíněné veřejné skupině Facebooku tahle informace strhla doslova lavinu nadšení a pozitivních reakcí. Ihned začaly padat návrhy na další párty v dalších městech po celé České republice. Všechny naplánované akce bude spojovat převážně oldschoolový zvuk techna a zapálení lidí, kteří se rozhodli myšlenku těchto večírků zrealizovat.

První mejdan se uskuteční už tento pátek 17. října v Liberci v klubu Experiment na Pražské ulici. Mixovat staré technofláky budou v severních Čechách matadoři české technoscény: Pavel Krejdl a Detrik aka Underground Children a domácí murder boys Daho & Ginger. Z Pardubic přijede východočeská legenda Scoop CZ a z Mladé Boleslavi přivezou svoji show Afroger a Efotan. Myslím, že zmíněná jména mluví za vše a o seriózní techno bude postaráno. Prvních padesát návštěvníků si navíc z Liberce odveze na památku malý dárek. Ptáte se jaký? To se dozvíte na facebookovém profilu události.

 

Oldschool Techno Classic Session

Liberec tedy bude první v sérii dalších připravovaných událostí a tady máte pár nadcházejících termínů, na které se můžete také těšit. A věřte, že jejich seznam rozhodně není konečný! Následovat budou Pardubice, Olomouc, Česká Lípa a další města.

12.12. 2014  Praha / Reston - Oldschool techno classic - Prague Edition

30.01. 2015  Teplice / Kravín - Oldschool Manifest

Aktuální informace ke všem plánovaným akcím najdete průbežně ve zmíněné skupině na Facebooku a o všem tam můžete také náležitě podebatovat. ,)

daho

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016