PARTYINFO

 

PRIMAL RITUAL

Datum konání:
11.10.2014 - sobota
Místo konání:
Praha - Neone
DJs:
Tráva, Lillou (Nightphunk), Synaptik, Anna Myschkin
Live:
VJs: Grey Goo (Ondřej), Aeldryn
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup 120 Kč
 
 
Audiovizuální akce Neone Primal Ritual již tuto sobotu

Neone Primal Ritual je našlapaný audiovizuální dýchánek! Během večera či postupující noci budete moci být nejen diváky a posluchači, ale můžete se stát součástí hypnotické interaktivní hyperprojekce. Tato akce je součástí výstavy Primal Ritual Ondřeje Ševčíka, která probíhá od 4.9. do 31.10. 2014 v observatoři Žižkovské televizní věže...

 

Je to zároveň poslední audiovizuální počin před poutí jeho tělesné schránky do Indie. Na další si budete muset počkat do nadcházejícího jara. S projekcí mu pomůže ještě kamarád Aeldryn z Lunchmeatu, který se pohybuje na hranici mezi analogovou a digitální technologií.

http://motionocean.org/
http://www.primalritual.com/
http://www.lunchmeat.cz/cs/label/aeldryn-104/index.html

Primal Ritual


Zvuk se bude snoubit s obrazem a naopak. Nedílnou součástí večera tedy bude hudební part čtyř českých DJs, jeho více(méně) (ne)známých kamarádů:

DJ Tráva
Lillou (Nightphunk)
Synaptik 
Anna Myschkin

http://www.djtrava.cz/
https://soundcloud.com/lillou
https://soundcloud.com/synaptik80
https://soundcloud.com/anna-myschkin

Seskupení těchto dvou VJs a čtyř DJs bude stoprocentně silným zážitkem, kde budete moci zažít dlouhodobé směřování a prorůstání evropských hudebních subkultur na vlastní kůži. A možná i Vaše kůže se stane součástí Primal Ritual. Bude to poslední mejdan roku 2014, kde se můžete stát aktivní součástí interaktivní hyperprojekce Motion Ocean. Těšíme se na Vás všechny!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016