PARTYINFO

 

BASSINFECTION CLUB EDITION

Datum konání:
10.10.2014 - pátek
Místo konání:
Brno - Zbrojovka
DJs:
AUDIO (Ram rec., Virus rec., UK), INSIDEINFO (Viper, Virus rec., UK), COUNTERSTRIKE (Algorythm rec., CZ/SA), ISEE (Amunition, Close2Death, AT), SOLDIK (Private Cuts), MERCUR B2B VACZECH (Bassinfection), NTKZ B2B ELPECHO (Bassinfection), BASSTA SOUND, DR. BALKAN, UŽ-AJ, DON PEDROPOULOS, FLU, RADIOBUFERA, MATEYKA, MIHAAL, MIK MIK, NTKZ, SHIVACREW & FRIENDS
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
Vstup: 190 czk + poplatky prodejce (předprodej do 9.10.) 240 czk (na místě do 22:00) 280 czk (na místě po 22:00) Start: 20:30 | End: 06:00
 
 
Audio b2b InsideInfo na říjnové Bassinfection

V pátek 10. října se uskuteční dlouho očekávané pokračování jedné z nejznámějších českých indoor dnb akcí, Bassinfection. Přesně po dvou letech se budete moci těšit na speciální podzimní klubovou edici, což znamená, že se Bassinfection odehraje v jedné z přízemních továrních hal a v celém prvním patře industriálních prostor brněnské Zbrojovky. Dnb line up bude i tentokrát zaměřen na heavy weight styly, kterých si na jihu obzvláště ceníme (neurofunk, techstep, hardstep, crossbreed). Vzhledem k exkluzivitě místa a správnému komfortu pro návštevníky bude kapacita areálu omezena na maximálně tisícovku opravdových hudebních fajnšmekrů, kteří si budou moci užít čtyři zajímavě koncipované stage.

 

 

Headlinerem večera bude jeden z aktuálně nejvíce respektovaných anglických producentů temných, drsných a zároveň energických vibes, Audio. Asi není potřeba jej dlouze představovat, spíše je dobré zaměřit se na dramaturgický upgrade týkající se jeho brněnského vystoupení. Gareth Greenall aka Audio na Bassinfection vystoupí poprvé v ČR v rámci tzv. back to back setu. To konkrétně znamená, že se na hlavní stagi dočkáme ojedinělého zážitku, který bude utvořen spoluprací s neméně uznávaným producentem/djem, precizním a inovátorským londýnským neuro/techstep masterem InsideInfem. Očekávejme originální sound, špičkovou selekci a naboostovanou show s kooperací dvou high tech producentů, jejichž samostatná i společná tvorba představuje to nejlepší, co současná dnb scéna nabízí.

Na dubnové vystoupení ďábelských dvojčat Gancher & Ruin na podzim tématicky naváže Justin Scholtemeyer aka Counterstrike. Jeho démonická postapokalyptická produkce hrdě ponese spalující crossbreedovou pochodeň, charakteristicky spojenou právě s Bassinfectin. Hardcore jak má být.

Isee představuje čtvrtého zahraničního headlinera a vídeňského neurofunk producenta, který se začíná prosazovat i mimo domovské Rakousko. Tento výborný dj a neúnavný promotér nabídne nemalé množství speciálních tracků (nejen) z jeho vlastní tvorby a současně z dílny producentů, kteří jsou na špičce tohoto dnb subžánru.

Těm, kteří mají rádi více stylů doporučujeme navštívit první patro Zbrojovky, které bude jako obvykle zaměřeno na několik dalších hudebních žánrů. Na 3 stagích se budete moci setkat např. s balkánskými a kubánskými beaty, jihoamerickou cumbií anebo s psytrance a chilloutem. Tématicky bude také připraven slivovicový a speciální rumový bar, vegefood a mnoho dalších nejen audiovizuálních vychytávek.

Další informace najdete přímo na FB události:

https://www.facebook.com/events/612038835584420/

 

Aftermovie:

 

 

NEUROFUNK, TECHSTEP & CROSSBREED

AUDIO (Ram rec., Run dnb, UK)
INSIDEINFO (Viper, Virus rec., UK)
COUNTERSTRIKE (Algorythm rec., CZ/SA)
ISEE (Amunition, Close2Death, AT)
SOLDIK (Redrum)
MERCUR B2B VACZECH (Bassinfection)
NTKZ B2B ELPECHO (Bassinfection)

BASSTA FIDLI BALKAN & CUMBIA stage

BASSTA SOUND
DR. BALKAN
UŽ-AJ
DON PEDROPOULOS
FLU

CUBAN beats & ron bar

RADIOBUFERA
MATEYKA
MIHAAL
MIK MIK
NTKZ

PSY & CHILL & tearoom

SHIVACREW & FRIENDS

 

Vstup:

190 czk + poplatky prodejce (předprodej do 8. 10.)
240 czk (na místě do 22:00)
280 czk (na místě po 22:00)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016